Ce este bichectomia?

Te-ai întrebat mereu cum reușesc marile vedete ale lumii să aibă obraji frumoși indiferent de vârstă? Secretul lor este operația de bichectomie.

Bichectomia este o intervenție chirurgicală prin care se îndepărtează grăsimea din zona interioară a obrajilor. Pentru a evita asimetria, se vor extrage cantități egale de grăsime din ambele părți. Obrajii bine definiți creează echilibru și îmbunătățesc aspectul și profilul feței.

Operația este relativ ușoară, se face sub anestezie locală și durează aproximativ o oră. Aceste incizii mici, în mod obișnuit, se vindecă foarte repede și nu rămân cicatrici.

După operația de bichectomie pacientul poate pleca în aceeași zi acasă, nu este nevoie de spitalizare. Respectarea indicațiilor postoperatorii face ca vindecarea să fie mai ușoară și rapidă.

Efectul obținut în urma operației este de sculptare și subțiere a liniei feței. Rezultatele sunt permanente, singura excepție fiind în cazul în care pacientul ia prea mult în greutate.

Preț bichectomie

La clinica Be Perfect din București operația de bichectomie costă 1000 de euro și include absolut tot (consultația preoperatorie, analiza facială digitală, anestezia, procedura, controalele postoperatorii).

Pentru mai multe informații îți poți face o programare.