Corectarea zâmbetului gingival

Eviți să zâmbești deși ai dinții sănătoși și frumoși? Ai impresia că atunci când zâmbești îți arăți (dezgolești) și gingiile? Înseamnă că te numeri printre persoanele care au un zâmbet gingival, numit și gummy smile.

Iată 3 metode prin care îți poți corecta zâmbetul gingival

  • Corectarea zâmbetului gingival cu toxină botulinică

Se injectează o cantitate mică de toxincă botulinică în mușchii de la nivelul buzei superioare pentru a corecta aspectul inestetic al zâmbetului. Pentru menținerea rezultatelor, este nevoie ca procedura să fie repetată de două ori pe an.

  • Corectarea zâmbetului gingival cu acid hialuronic 

Marirea buzelor cu acid hialuronic este o metodă foarte bună de a corecta zâmbetul gingival dar și de a avea buze frumoase și voluptoase. Cu ajutorul acestei substanțe tratezi două probleme legate de aspectul feței.

Tratamentele cosmetice care presupun injectarea cu acid hialuronic au efecte temporare, tocmai de aceea este necesară reinjectarea lui după o anumită perioadă. Injectarea acidului hialuronic trebuie făcută doar de către un specialist.

  • Operație gummy smile

Pentru o soluție permanentă se poate repoziționa buza superioară. Operația este ușoară, ce durează aproximativ 45-60 min.

Dacă ai zâmbet gingival, sună pentru o programare la Be Perfect by dr. Bortolini, unde vom stabili împreună care este cel mai bun tratament pentru tine.