Reducție mamară înainte și după

Trăim într-o epocă în care femeile își doresc sâni mari și frumoși, însă există și o categorie aparte de femei care nu știu cum să îi micșoreze deoarece le crează dureri mari de spate și ceafă. Și un bust proeminent poate naște complexe.

Deși pare greu de crezut sânii mari poate incomoda femeile. Nu tot ce este mare este și frumos. În cele mai multe cazuri, pielea se lasă și nu arată deloc bine.

Reducția mamară este o procedură chirurgicală de micșorare a sânilor. În timpul operației se corectează forma acestora și eventuale asimetri.

După operație pacienta trebuie să se odihnească bine, să se hidrateze și să mănânce mâncare ușoară. În primele zile durerea postoperatorie este mai intensă când se mișcă brațele sau se schimbă poziția de somn. Pentru ameliorarea durerii se va urma un tratament.

Poze înainte și după operația de micșorare a sânilor

În primele luni cicatricile pot avea o culoare roz și pot fi ușor umflate, dar odată cu trecerea timpului acestea devin albicioase, mai putin vizibile.

Dacă ai sânii mari și îți provoacă dureri de spate te aștept la Clinica Be Perfect by Dr. Bortolini Strada Povernei nr.20, București (Zona Piata Victoriei) pentru a discuta mai multe detalii.