CORECTAREA BARBIEI

Inainte de operatia de implant mentonier

Operatia de implant mentonier

Dupa operatia de implant mentonier

Cat costa o interventie de implant mentonier?

Daca te deranjeaza aspectul barbiei tale, ai observat ca este mai in spate decat ar trebui si mai putin dezvoltata, afla ca exista o solutie simpla, cu rezultate de exceptie, implant siliconic de menton !

Proportile intre structurile faciale si o armonie intre diferitele componente ale fetei sunt foarte importante pentru aspectul intregii fete. Una dintre caile pentru a obtine aceste proportii si o armonie faciala corecta este structura si marimea barbiei.

Esti potrivit(a) pentru o interventie chirurgicala de acest gen daca ai din nastere barbia mica, retrasa sau dupa un accident (trauma).

Micile deficite de volum care exista la diferite nivele ale fetei pot fi reparate prin utilizarea produselor injectabilele (acid hialuronic)grasime proprie sau cand exista deficite de volum prin lipsa de structura osoasa se vor folosi implanturile siliconice.

Dintre acestea din urma cel mai adesea sunt utilizate implanturile mentoniere pentru a corecta aspectul fetei, respectiv al barbiei, din profil.

Multe persoane au o fizionomie particulara din profil cu nasul mai proeminent iar barbia slab reprezentata. Ambele probleme se pot corecta in aceiasi interventie prin rinoplastie si implant mentonier pentru a armoniza intreaga fata si nu doar a corecta partial problema.

Prin conceptul de frumusete integrata, BE PERFECT by Dr. Bortolini, se va face o analiza faciala digitala detaliata se vor identifica totate zonele cu probleme si in aceiasi sedinta pot fi combinate mai multe interventii de chirurgie estetica.

Implanturile faciale pot fi inserate atat la femei cat si la barbati, indiferent de varsta sau rasa. Marimea implantului facial este stabilita preoperator, si reajustata intraoperator atunci cand este cazul.

Se introduc in zonele respective prin incizii minime care de obicei sunt localizate la nivelul cavitatii bucale sau sub barbie.

INAINTE DE OPERATIA DE IMPLANT MENTONIER

In cadrul consultatiei vom discuta despre tot ceea ce presupune interventia de marire si conturare a barbiei care sunt riscurile si limitarile ei iti voi raspunde tuturor intrebarilor pe care le ai. Vom face masuratori si vom alege impreuna cea mai buna varianta pentru tine.

Se evalueaza starea de sanatate (eventualele boli, alergii, medicamente uzuale). Ulterior se recomanda efectuarea unor analize de sange si o radiografie de profil.

Inainte de operatia de implant mentonier se recomanda evitarea utilizarii cu cel putin 14 zile premergator interventiei a medicamentelor de tip anti-inflamatoare sau aspirina (favorizeaza sangerarea).

Anticonceptionalele trebuiesc oprite cu 4-6 saptamani inainte de operatie deoarece cresc riscul de complicatii tromboembolice (formarea de cheaguri in sange).

De asermenea, este recomandat sa se opreasca fumatul cu cel putin 1 luna inainte sau macar sa se reduca considerabil numarul tigarilor fumate pe zi (ingreuneaza procesul de cicatrizare si pot aparea complicatii).

Operatia implant mentonier nu se efectueaza in perioada ciclului menstrual.

In ziua operatiei nu veti manca si nu veti bea nimic cu minim 6 ore inainte de aceasta.

Este recomandat sa veniti fara machiaj in dimineata respectiva.

OPERATIA DE IMPLANT MENTONIER

Operatia de implant mentonier se face sub anestezie generala si dureaza aproximativ 1 ora.

Implantul se poate introduce ori printr-o incizie sub barbie sau prin interiorul gurii (intre buza de jos si dinti) in acest caz fara sa ramana cicatrici vizibile.

Ambele tehnici au avantaje si dezavantaje si vor fi discutate in cadrul consultatiei.

DUPA OPERATIA DE IMPLANT MENTONIER

Spitalizarea este de 1 zi.

In primele zile dupa operatia de implant de menton  trebuie urmat un tratament analgezic si antibiotic timp de 5-7 zile. Firele se scot la 10 zile de la operatie

Trebuie sa vii la control la inceput la 2-3 zile pana la 2 saptamani iar ulterior la 3,6,12 luni.

Rezul tatul este definitiv. Este posibil ca dupa un numar mare de ani 10-15, datorita resorbtiei osoase naturale sau patologice sa fie nevoie de o noua interventie chirurgicala de inlocuire a implantului existent cu un altul de dimensiuni mai mari, pentru a compensa deficitul si mai mare de volum sau un retus cu acid hialuronic sau lipofiling.

CAT COSTA O INTERVENTIE DE IMPLANT MENTONIER ?

Pretul unei operatii de implant de menton include absolut tot:

  • Consultatia preoperatorie 
  • NOU: Analiza faciala digitala 
  • Anestezia
  • Implantul mentonier
  • Operatia
  • Consultatiile post-tratament

 Pentru un pret exact programeaza-te  la o consultatie !

0767373328 drbortolini@beperfect.ro

Clinica isi rezerva dreptul de a selecta pacientii