Te-ai uitat vreodata la o alta femeie si te-ai intrebat cum isi fac acele sprancene incredibil de arcuite ? Sau poate ai stat in fata oglinzii ridicandu-ti fruntea cu mainile pentru a da o arcuire mai mare sau spatiere intre pleoape si sprancene. Acum ai acces la liftingul de sprance cu fire de suspensie si toxina botulinica !

Ridicarea sprancenelor cu fire de suspensie reprezinta una dintre interventiile estetice cele mai cerute pentru rejuvenarea regiunii periorbitale. “Chirurgia privirii” reprezinta prima prioritate a rejuvenarii faciale. Alaturi de blefaroplastie, ridicarea sprancenelor prin metode chirurgicale sau nechirurgicale (lifting de sprancene cu fire de suspensie) contribuie la obtinerea unei rejuvenari estetice a regiunii perioculare.

Liftingul sprancenelor cu fire de suspensie este o metoda nechirugicala de ridicare a sprancenelor care se realizeaza cu anestezie locala, iar recuperarea este foarte rapida (1-3 zile). Nu necesita internare! Rezultatul este durabil in timp (9-18 luni) si prezinta riscuri minime.

Liftingul de sprancene mai poate fi realizat si cu toxina botulinica iar durata efectului este de 4-6 luni dupa care trebuie repetat tratamentul sau prin interventia chirurgicala clasica, in care rezultatele sunt permanente dar raman cicatrici in zona scalpului (acoperite de par).

Pentru a identifica cea mai buna varianta pentru tine te astept la un consult unde vei afla toate avantajele si dezavantajele fiecarei tehnici !

INAINTE DE INTERVENTIA DE LIFTING DE SPRANCENE CU FIRE

 • fata sa fie bine spalata si dezinfectata
 • evitarea consumului de alcool si cafea inainte cu 6-12 ore
 • evitarea administrarii de anticoagulante sau antiinflamatorii nesteroidiene cu cel putin 7 zile inainte

INTERVENTIA DE LIFTING DE SPRANCENE CU FIRE

 

Inainte de tratament zona interventiei va fi dezinfectata si va fi administrat un anestezic local.

Firele vor traversa tesutul facial de la nivelul sprancenelor pana la nivelul liniei parului dupa care va urma ancorarea firelor in vederea ridicarii sprancenelor. Fiecare fir este apoi ancorat la tesuturile fibroase ferme ale scalpului pentru a oferi rezultate sigure de lunga durata.

Efectul de fermitate, cu ajutorul firelor resorbabile PDO se obtine prin formarea de colagen nou in jurul acestor fire pozitionate ca o retea. Firele sunt resorbabile si se vor dizolva treptat dar colagenul nou format va ramane, mentinand efectul de piele tanara in zonele unde s-au introdus.

DUPA INTERVENTIA DE LIFTING DE SPRANCENE CU FIRE

 1. tratament cu antuiinflamatorii 5 zile ( Nurofen, Ketonal , etc)
 2. evitarea dormitului pe burta cel putin 2-3 saptamini
 3. evitarea traumatismelor locale la nivelul fetei, evitarea masajului fetei 3-4 saptamini
 4. evitarea expunerii la razele solare sau ultraviolete 10-14 zile

Liftingul nechirurgical de sprancene cu fire de suspensie se poate asocia si cu alte proceduri de rejuvenare faciala : toxina botulinica, acid hialuronicblefaroplastie superioara si inferioara etc.

CAT COSTA O INTERVENTIE DE LIFTING DE SPRANCENE ?

Pretul unui lifting de sprancene cu fire variaza in functie de numarul si tipul de fire si este aproximativ de 300E.

Pretul include :

 • Consultatia pre-tratament si analiza faciala digitala
 • Firele de suspensie
 • Anestezia
 • Procedura
 • Consultatiile post-tratament

Pentru un pret exact programeaza-te  la o consultatie gratuita !  

0767373328 drbortolini@beperfect.ro

Clinica isi rezerva dreptul de a selecta pacientii