Rejuvenare vaginala

vaginoplastie – REJUVEnARE VAGINALA

Daca si tu ai avut una sau mai multe nasteri naturale sau pur si simplu o data cu procesul de imbatranire ai descoperit ca vaginul nu se mai simte sau nu mai functioneaza la fel ca si inainte, afla ca nu esti singura. Multe femei se confrunta cu acesta problema, insa cele mai multe au decis sa scape de acest complex.

Suna si tu si programeaza-te la o consultatie iar eu, dr Bortolini Alin prin operatia de rejuvenare vaginala iti pot rezolva aceasta problema recapatandu-ti increderea in tine.

Femeile care au avut nasteri naturale sau ca urmare a procesului de imbatranire (probleme hormonale, istoric de fumat si crestere sau pierdere excesiva in greutate) diametrul vaginal se mareste excesiv, muschii vaginali isi pierd din rezistenta lor elastica cauzand probleme in timpul actului sexual, prin diminuarea placerii.

Aceste situații iti pot crea complexe de inferioritate în intimitate și nu numai, iar o astfel de operație funcționează ca o întinerire a aspectului si o intensificare a senzatiilor zonei intime. Vaginoplastia ofera satisfactie atat din punct de vedere estetic cat si psihic.

Rejuvenarea vaginala (vaginoplastia) este un termen general care se refera la proceduri chirurgicale pentru a ajuta la strangerea si sprijinirea vaginului si a structurilor sale. Aceasta operatie este conceputa pentru a strange interiorul canalului vaginal si orificiul vaginal.

Femeile opteaza pentru rejuvenarea vaginala din doua motive:

  • pentru a rezolva simptomele asociate relaxarii pelvine
  • pentru sporirea sau imbunatatirea functiei sexuale

Pentru majoritatea pacientelor, acesta tehnica duce la vindecare rapida si reluarea activitatilor de zi cu zi intr-o perioada relativ scurta de timp.

Operatia de vaginoplastie poate fi combinata si cu intermentia de labioplastie sau alte interventii de chirurgie estetica. Pentru mai multe detalii consultati si sectiunea “labioplastie”.

Inainte de operatia de rejuvenare vaginala

Rejuvenare vaginala

In cadrul consultatiei pentru operatia de rejuvenare vaginala vom discuta despre tot ceea ce presupune operatia de rejuvenare intima de care sunt riscurile si limitarile ei iti voi raspunde tuturor intrebarilor pe care le ai. Vom face masuratori si vom alege impreuna cea mai buna varianta pentru tine.

Se evalueaza starea de sanatate (eventuale boli, alergii, medicamente uzuale). Ulterior se recomanda efectuarea unor analize de sange.

Inainte de operatia de vaginoplastie se recomanda evitarea utilizarii cu cel putin 14 zile premergator interventiei a medicamentelor de tip anti-inflamatoare sau aspirina (favorizeaza sangerarea).

Anticonceptionalele trebuie oprite cu 4-6 saptamani inainte de operatie deoarece cresc riscul de complicatii tromboembolice (formarea de cheaguri in sange).

De asermenea, este recomandat sa se opreasca fumatul cu cel putin 1 luna inainte sau macar sa se reduca considerabil numarul tigarilor fumate pe zi (ingreuneaza procesul de cicatrizare si pot aparea complicatii).

Operatia de rejuvenare vaginala nu se efectueaza in perioada ciclului menstrual.

In ziua operatiei nu veti manca si nu veti bea nimic cu minim 6 ore inainte de aceasta.

Rejuvenare vaginala

Operatia de rejuvenare vaginala (vaginoplastie) se realizeaza cu anestezie locala cu sedare sau anestezie generala de preferat.

In cadrul interventiei de rejuvenare vaginala se diminueaza excesul de mucoasa, se reduce diametrul canalului vaginal si se intareste musculatura vaginului.

Ea poate fi asociata si cu labioplastia daca se doreste si o ajustare a dimensiunilor si formei sau o simetrizare a labiilor mici. Pentru mai multe detalii consultati sectiunea de “labioplastie

Durata operatia de vaginoplastie (rejuvenare vaginala) este, in medie, de 1 ora.

Dupa operatia de rejuvenare vaginala

Rejuvenare vaginala

Durerea postoperatorie este de regula minima, frecvent resimtita doar ca o jena locala. Vanataile (echimoze) si umflaturile (edemul) de la nivelul zonelor operate dispar in aproximativ doua saptamani.

In primele zile dupa operatie trebuie urmat un tratament analgezic si antibiotic timp de 5-7 zile.

Dupa operatia de vaginoplastie (rejuvenare vaginala) se recomanda repaus fizic cateva zile si repaus sexual 2- 3 saptamani, iar apoi acestea trebuie reluate progresiv.

Trebuie sa vii la control la inceput la 2-3 zile in primele 2 saptamani, iar ulterior la 3, 6, 12 luni.

Din punct de vedere emotional si psihologic, aceste operatii duc la cresterea increderii de sine si la imbunatatirea imaginii propriului corp, cu efecte benefice!

Odata perioada de recuperare trecuta te vei bucura de rezultate care sunt de lunga durata.

Cat costa o operatie de rejuvenare vaginala?

Pretul unei operatii de rejuvenare vaginala (vaginoplastie) variaza in functie complexitatea cazului si include: Rejuvenare vaginala

  • Consultatia preoperatorie si masuratorile
  • Anestezia
  • Operatia de vaginoplastie
  • Spitalizare – o noapte
  • Controalele si pansamentele postoperatorii.

Pentru un pret exact suna si programeaza-te la o consultatie !

Servicii Chirurgicale
NOU! PLATA SI IN RATE!
Preturi (EUR)
•Rejuvenare Vaginala2500
Rejuvenare vaginala  Rejuvenare vaginala
Rejuvenare vaginala  Rejuvenare vaginala

HAI SA VORBIM

Suna acum!