Dermapen 4 – Tehnologia modernă de micro-needling pentru o piele frumoasă și sănătoasă

Cum funcționează Dermapen 4?
Beneficiile Dermapen 4
Procedura de tratament cu Dermapen 4
Rezultatele tratamentului cu Dermapen
Concluzie

Dermapen 4

Dermapen 4 este un dispozitiv de micro-needling care utilizează un sistem automat de acționare care controlează adâncimea și viteza de penetrare a acului. Acesta poate fi personalizat în funcție de nevoile fiecărui pacient și este capabil să ofere o penetrare precisă și uniformă a acului fără a fi nevoie de anestezie sau timp de recuperare extins.

Dispozitivul este dotat cu acțiune verticală, care ajută la crearea de microcanale precise în piele. Aceste microcanale sunt suficient de mici pentru a nu provoca deteriorarea pielii, dar suficient de profunde pentru a stimula producția de colagen și elastină. În timp ce canalele microscopice se vindecă, pielea își regenerează țesuturile și îmbunătățește textura și aspectul pielii.

În plus, mișcările circulare regulate ale dispozitivului ajută la îmbunătățirea absorbției produselor cosmetice pentru îngrijirea pielii, făcând ca acestea să pătrundă mai ușor în piele și să fie mai eficiente în obținerea rezultatelor dorite.

Dermapen 4

Cum funcționează Dermapen 4?

Dermapen 4 utilizează o tehnică avansată de micro-needling pentru a crea mii de canale microscopice în piele, ceea ce ajută la stimularea producției de colagen și elastină. Acest lucru ajută la îmbunătățirea texturii și elasticității pielii, reducerea cicatricilor și ridurilor și îmbunătățirea aspectului general al tenului.

Dispozitivul Dermapen 4 are un sistem automat de acționare care controlează adâncimea și viteza de penetrare a acului. Această caracteristică îl face să fie potrivit pentru utilizarea pe o gamă largă de tipuri de piele și permite personalizarea procedurii în funcție de nevoile fiecărui pacient. Adâncimea acului poate fi reglată în intervalul 0,5 – 3,0 mm, ceea ce înseamnă că poate fi utilizat pentru tratarea diferitelor probleme ale pielii.

Dispozitivul este dotat cu o acțiune verticală, care asigură penetrarea precisă și uniformă a acului în piele. Acest lucru este important pentru a obține rezultate optime și pentru a reduce riscul de leziuni ale pielii. În timpul procedurii, dispozitivul Dermapen 4 poate efectua până la 110 revoluții pe secundă, ceea ce înseamnă că poate fi utilizat pentru a trata o zonă mare a pielii într-un timp scurt.

Un alt avantaj al utilizării Dermapen 4 este că nu este necesară anestezia sau un timp de recuperare extins. Aceasta face ca procedura să fie una convenabilă și ușor de efectuat. În plus, dispozitivul este echipat cu un sistem de protecție pentru a minimiza riscul de infecții și alte complicații.

În general, utilizarea Dermapen 4 pentru micro-needling poate ajuta la îmbunătățirea aspectului general al tenului și la obținerea unei pielii mai sănătoase și mai strălucitoare.

Beneficiile Dermapen 4

Dermapen 4 are o serie de beneficii pentru pielea ta:

  • Îmbunătățirea texturii pielii și tonului pielii
  • Reducerea cicatricilor și ridurilor
  • Tratamentul vergeturilor și al petelor pigmentare
  • Îmbunătățirea aspectului general al tenului
  • Stimularea producției de colagen și elastină
  • Reducerea dimensiunii porilor

De asemenea, Dermapen 4 este foarte precis și sigur, ceea ce face ca tratamentul să fie potrivit pentru pacienți de toate vârstele și tipurile de piele.

Dermapen 4

Procedura de tratament cu Dermapen 4

Dermapen 4

Înainte de procedura Dermapen 4, se va efectua o consultare inițială pentru a se asigura că pacientul este candidatul potrivit pentru tratament. În timpul procedurii, pielea va fi curățată și apoi tratată cu un anestezic local. Dispozitivul Dermapen 4 va fi utilizat pe zona de tratament, care poate fi fața, gâtul, decolteul sau orice altă zonă care necesită tratament.

După tratamentul cu Dermapen 4, este posibil să apară o ușoară iritare și roșeață, dar aceste efecte secundare vor dispărea în câteva zile. Este important să evitați expunerea la soare și să folosiți o cremă hidratantă cu factor de protecție solară pentru a proteja pielea tratată. De asemenea, este recomandat să evitați produsele de îngrijire a pielii care conțin ingrediente iritante sau alcool după tratament.

Rezultatele tratamentului cu Dermapen

Rezultatele tratamentului cu Dermapen 4 pot fi observate încă din prima ședință, dar cele mai bune rezultate apar după mai multe tratamente consecutive. În general, pacienții observă o îmbunătățire semnificativă a texturii pielii, reducerea cicatricilor și ridurilor și o îmbunătățire a aspectului general al tenului. Rezultatele tratamentului pot dura până la câteva luni și pot fi menținute prin tratamente regulate.

Dermapen 4
Dermapen 4Dermapen 4
Dermapen 4Dermapen 4

Concluzie

Dermapen 4 este o tehnologie modernă de micro-needling care poate ajuta la îmbunătățirea aspectului general al tenului prin stimularea producției de colagen și elastină. Dispozitivul este precis, sigur și poate fi personalizat în funcție de nevoile individuale ale fiecărui pacient. Tratamentul cu Dermapen 4 poate fi utilizat pentru a trata o varietate de probleme de piele, inclusiv cicatrici, riduri, vergeturi și pete pigmentare. În general, pacienții pot observa o îmbunătățire semnificativă a pielii după mai multe tratamente consecutive. Dacă sunteți interesat de tratamentul cu Dermapen 4, ar trebui să discutați cu medicul dumneavoastră pentru a afla dacă sunteți candidatul potrivit.

PROGRAMARI

0767373328 Whatsapp

Clinica isi rezerva dreptul de a selecta pacientii