Acasa » Servicii » Labioplastie

Operatia de labioplastie

Inainte de operatia de labioplastie
Operatia de labioplastie
Dupa operatia de labioplastie
Cat costa o operatie de labioplastie?
Labioplastie 3d

Daca esti complexata de aspectul exterior al zonei tale intime si esti nemultumita atunci cand porti imbracamine mulata, esti la plaja in costum de baie in timpul exercitiior fizice sau a  activitatilor sexuale suna si programeaxa-te la o consultatie, iar eu dr.Bortolini, medic specialist chirurgie plastica te voi scapa de acest complex !

Tu stii care este considerata forma si dimensiunea “normala” a zonei tale intime?

Labiile interne (mici) trebuie sa nu depaseasca labiile externe (mari), sa nu iasa in afara, sa nu fie asimetrice si sa aiba un aspect uniform, tineresc.

In general, pacientele mele aleg operatia de labioplastie din urmatoarele considerente:

  • Probleme estetice: marimea labiilor interne sau externe – pot fi vazute in imbracaminte mulata/colanti/costum de baie.
  • Probleme in timpul actului sexual: durere, tumefiere, disconfort si iritatii.
  • Probleme in timpul exercitiilor fizice: jena, disconfort, iritatii

Labioplastia este o operatie estetica de imbunatatire a aspectului labiilor insa fara a afecta functia acestora. Procedura chirurgicala este utilizata pentru simetrizarea, reducerea sau armonizarea regiunii labiale astfel incat sa se ajunga la un aspect normal. In cadrul operatiei se poate corecta si excesul de piele din jurul clitorisului, pentru o expunere a acestuia ce sporeste placerea din timpul actului sexual.

Labioplastia nu afecteaza in niciun fel desfasurarea normala a actului sexual sau o viitoare sarcina. Labioplastia ofera satisfactie din punct de vedere estetic, cat și psihic.

Operatia de labioplastie poate fi combinata si cu interventia de vaginoplastie (rejuvenare vaginala). Pentru mai multe detalii consulta si sectiunea “vaginoplastie” .

INAINTE DE OPERATIA DE LABIOPLASTIE

In cadrul consultatiei vom discuta despre tot ceea ce presupune interventia de labioplastie, care sunt riscurile si limitarile ei, iti voi raspunde tuturor intrebarilor pe care le ai. Vom face masuratori si vom alege impreuna cea mai buna varianta pentru tine si pentru zona ta intima!

Se evalueaza starea de sanatate (eventuale boli, alergii, medicamente uzuale). Ulterior se recomanda efectuarea unor analize de sange.

Inainte de operatia de labioplastie se recomanda evitarea utilizarii cu cel putin 14 zile premergator interventiei a medicamentelor de tip anti-inflamatoare sau aspirina (favorizeaza sangerarea).

Anticonceptionalele trebuie oprite cu 4-6 saptamani inainte de operatie deoarece cresc riscul de complicatii tromboembolice (formarea de cheaguri in sange).

De asermenea, este recomandat sa se opreasca fumatul cu cel putin 1 luna inainte sau macar sa se reduca considerabil numarul tigarilor fumate pe zi (ingreuneaza procesul de cicatrizare si pot aparea complicatii).

Operatia de labioplastie nu se efectueaza in perioada ciclului menstrual.

In ziua operatiei nu vei manca si nu vei bea nimic cu minim 6 ore inainte de aceasta.

OPERATIA DE LABIOPLASTIE

Procedura de labioplastie se realizeaza cu anestezie locala si nu necesita spitalizare, dar uneori pentru confortul pacientelor se poate face si o usoara sedare.

In timpul acestei proceduri se indeparteaza excesul labiilor mici, se simetrizeaza cele doua labii in asa fel incat sa nu mai iasa din conturul labiilor mari.

Durata interventiei este, in medie, de 30 min – 1 ora, iar timpul de recuperare este destul de rapid.

DUPA OPERATIA DE LABIOPLASTIE

Durerea postoperatorie este de regula minima, frecvent resimtita doar ca o jena. Vanataile (echimozele) si umflaturile (edemul) de la nivelul zonelor operate dispar in jur de doua saptamani.

In primele zile dupa operatia de labioplastie trebuie urmat un tratament analgezic si antibiotic timp de 5-7 zile.

Trebuie evitat efortul fizic si sportul timp de cel putin 2 saptamani si trebuie reluat apoi  progresiv.

Trebuie sa revi la control la inceput la 2-3 zile pana la 2 saptamani iar ulterior la 3, 6, 12 luni.

Dupa operatie labioplastie se recomanda repaus fizic cateva zile si repaus sexual 2- 3 saptamani! Din punct de vedere emotional si psihologic, aceste operatii duc la cresterea increderii de sine si la imbunatatirea imaginii propriului corp, cu efecte benefice.

CAT COSTA O OPERATIE DE LABIOPLASTIE?

Pretul unei operatii de labioplastie variaza in functie complexitatea cazului si include :

  • Consultatia preoperatorie si masuratorile
  • Anestezia
  • Operatia de labioplastie
  • Controalele si pansamentele postoperatorii.

Pentru un pret exact suna si programeaza-te la o consultatie !

Servicii Chirurgicale NOU! PLATA SI IN RATE! Preturi (EUR)
Labioplastie: 1600
0767373328 drbortolini@beperfect.ro

Clinica isi rezerva dreptul de a selecta pacientii