Acasa » Servicii » Rinoplastie-ultrasonica

Rinoplastie ultrasonică – ce trebuie să știi

Ce este rinoplastia ultrasonică?
Beneficii rinoplastie ultrasonică
Dupa operatia de rinoplastie ultrasonică
Cat costa o operatie de rinoplastie ultrasonică?

Rinoplastie ultrasonica

Nasul ocupă o poziție centrală în compoziția feței, și, în consecință, are un rol crucial în definirea aspectului dumneavoastră.

Procedura de rinoplastie vizează remodelarea nasului prin ajustarea dimensiunii sale, corectarea denivelărilor, modificarea formei vârfului și bazei nasului, reducerea dimensiunii nărilor și reglarea unghiului dintre nas și buza superioară. În plus, rinoseptoplastia poate rezolva probleme de respirație asociate deviației septului nazal.

Rinoplastia are ca obiectiv corectarea estetică a aspectului exterior al nasului, astfel încât să se armonizeze cu celelalte caracteristici ale feței în ansamblul său.

Pentru unii oameni, rinoseptoplastia este o soluție pentru dificultățile de respirație datorate deviației septului nazal. Această procedură poate ameliora semnificativ aceste probleme.

Ce este rinoplastia ultrasonică?

Rinoplastia ultrasonică, cunoscută și sub numele de rinosculptură sau piezo-rinoplastie, este o tehnică inovatoare care utilizează instrumente miniaturizate pentru a corecta cu precizie aspectele osoase ale nasului. Această metodă permite remedierea cocoșului nazal, a nasului prea lat sau asimetric, precum și corectarea deviației septului nazal. De asemenea, oferă posibilitatea de a utiliza diferite tipuri de grefe în condiții de siguranță.

Chirurgii au trecut de la utilizarea instrumentelor vechi de peste 100 de ani, care spargeau oasele în mod necoordonat, la rinoplastia ultrasonică, care oferă control precis asupra poziției, orientării și formei oaselor. Această tehnică a fost adoptată în întreaga lume de experți în rinoplastie în jurul anului 2016, ceea ce denotă eficacitatea și beneficiile sale.

Rinoplastia naturală ultrasonică reprezintă o combinație între Preservation Rhinoplasty și rinoplastia ultrasonică, cu accent pe obținerea unor rezultate armonioase și naturale. Preservation Rhinoplasty este o metodă modernă de rinoplastie care păstrează țesuturile și structura nazală într-un mod cât mai fidel. Aceasta implică ridicarea pielii la nivelul pericondrial și subperiostal, menținerea ligamentelor și a cartilajelor alare cu excizii minime și conservarea dorsului osteocartilaginos.

Principalele avantaje ale rinoplastiei naturale ultrasonice includ recuperare rapidă, umflarea minimă a nasului și îmbunătățirea imediată a respirației pe nas. Această tehnică oferă un control precis al oaselor nazale, fără a le sparge, ceea ce nu este posibil cu metodele tradiționale. De asemenea, permite tratamentul asimetriilor osoase cu precizie.

Simularea computerizată este o metodă eficientă de comunicare între chirurg și pacient, ajutându-i pe ambele părți să aibă o viziune clară asupra așteptărilor și rezultatelor posibile ale rinoplastiei. Aceasta facilitează luarea deciziilor în ceea ce privește procedura și obținerea unor rezultate personalizate.

Rinoplastie ultrasonica
Rinoplastie ultrasonica

Iată câteva dintre beneficiile rinoseptoplastiei:

 • Îmbunătățirea încrederii și respectului de sine.
 • Armonizarea nasului cu celelalte trăsături ale feței.
 • Remedierea problemelor respiratorii.
 • Capacitatea de a respira pe nas imediat după intervenție, fără disconfort.
 • Absența durerii postoperatorii.
 • Recuperare rapidă.
 • Obținerea unor rezultate naturale.
 • Experiență specializată în rinoplastie.
 • Utilizarea tehnologiei moderne.
 • Personal prietenos.
 • Condiții premium.

Recuperarea după Rinoplastia Ultrasonică

După ce ați ales rinoplastia ultrasonică pentru a vă îmbunătăți aspectul și funcționalitatea nasului, este esențial să înțelegeți procesul de recuperare care vă așteaptă. Cu această procedură avansată, veți experimenta avantaje semnificative în ceea ce privește umflarea minimă și recuperarea rapidă. Haideți să explorăm mai detaliat calea spre recuperare și la ce să vă așteptați după o rinoplastie ultrasonică:

 • Imediat după operație

După intervenția chirurgicală, veți fi monitorizat în sala de trezire pentru a vă asigura că totul se desfășoară în siguranță. Nasul va fi bandajat și uneori, veți purta un mic dispozitiv de susținere a nasului. Nu este neobișnuit să experimentați o ușoară durere sau disconfort în primele ore, dar acestea pot fi gestionate eficient cu medicamente prescrise de chirurg.

Rinoplastie ultrasonica
 • Primele zile după operație

Primele zile după operație pot aduce o umflare ușoară și poate apărea o senzație de congestionare nazală. Este important să vă odihniți, să vă țineți capul ridicat și să evitați să atingeți sau să vă suflați nasul. Chirurgul vă va oferi instrucțiuni clare cu privire la această perioadă și la modul de îngrijire postoperatorie.

 • Primele săptămâni

În primele săptămâni după rinoplastia ultrasonică, veți observa o îmbunătățire semnificativă în ceea ce privește aspectul umflăturii. Cu toate acestea, în continuare veți purta bandaje speciale și este posibil să vă simțiți oboseală ușoară. Este important să evitați activitățile fizice intense și să vă protejați nasul de orice traumatisme.

 • Primele luni

În lunile care urmează, umflarea va continua să scadă, iar nasul dvs. va începe să-și reveleze forma finală. Veți observa cum nasul devine tot mai armonios cu celelalte trăsături ale feței. În această perioadă, puteți reveni la activitățile obișnuite, inclusiv la muncă și la viața socială.

 • Rezultatele finale

Rezultatele finale ale rinoplastiei ultrasonice pot dura câteva luni pentru a se contura în întregime. Nasul dvs. va arăta natural, fără a avea un aspect operat, iar funcționalitatea acestuia va fi îmbunătățită semnificativ. Această procedură va aduce un plus de încredere și confort în viața dvs.

Cat costa o operatie de rinoplastie ultrasonică?

Pretul pentru operatia de rinoplastie (operatie estetica a nasului) include:

 • Anestezia generala
 • Operatia
 • Spitalizarea o noapte
 • Controalele si pansamentele postoperatorii

Pentru un pret exact sa vezi cat costa interventia chirugicala de la nivelul nasului suna si programeaza-te la o consultatie! Consulta si galeria foto pentru cazuistica! Pe Beperfect.ro ai toate informatiile legate de toxina botulinica, acid hialuronic, marire buze, chirurgia sanului, implant mamar, chirurgia plastica si chirurgia estetica

Rinoplastie ultrasonica
Servicii Chirurgicale NOU! PLATA SI IN RATE! Preturi (EUR)
• Rinoplastie ultrasonică 5500
 
0767373328 drbortolini@beperfect.ro

Clinica isi rezerva dreptul de a selecta pacientii