Acasa » Servicii » Marire-menton

MARIME MENTON (BARBIE) CU ACID HIALURONIC

Marirea si conturarea barbiei cu acid hialuronic
Cum se efectueaza procedura?
Cand se observa rezultatele? Cat persista?
Cat costa marirea si conturarea barbiei cu acid hialuronic?

Marire menton

Corectarea barbiei cu acid hialuronic este o metoda de modelare a barbiei prea putin definite, in scopul imbunatatirii aspectului portiunii inferioare a fetei, echilibrarii si restabilirii proportiilor fetei atit la vederea din fata cit si la vederea din profil.

Daca si tu te confrunti cu o barbie slab definita,  “infundata” suna si programeaza-te la o consultatie, iar eu dr Bortolini, medic specialist in chirurgie plastica, te pot ajuta sa scapi de aspectul inestetic al babiei tale!

MARIREA SI CONTURAREA BARBIEI CU ACID HIALURONIC

Pentru marirea si conturarea barbiei se pot folosi implanturi siliconice, injectare de grasime proprie sau acid hialuronic.

Acidului hialuronic este o substanta 100% naturala ce se gaseste in corpul uman la nivelul pielii si altor structuri.

Vei beneficia de cele mai noi tehnici de injectare utilizate pe plan international, in domeniul estetic si poti alege dintre branduri de top de acid hialuronic pentru eliminarea ridurilor precum Juvederm sau Teosyal.

Nu in ultimul rand, iti voi acorda tot timpul necesar si toata atentia pentru ca rezultatele sa fie cele mai bune, in concordanta cu nevoile si dorintele tale !

Pentru a potenta si mai mult rezultatele si a-ti ofeti o fata luminoasa, fresh si lipsita de riduri, acidul hialuronic poate si combinat si cu toxina botulinicaPRP sau cu liftingul cu fire.

Marire menton

CUM SE EFECTUEAZA PROCEDURA?

Marire menton

Pentru a avea un confort deplin se foloseste crema anestezica sau anestezie locala si nu veti simti absolut nimic !

Acidul hialuronic se injecteaza la nivelul mentonuli (barbiei) profund pentru a mari din interior si a oferi un aspect natural.

Prin conceptul de frumusete integrata, BE PERFECT by Dr. Bortolini, se va face o analiza faciala detaliata se vor identifica zonele cu probleme si in aceiasi sedinta pot fi combinate mai multe interventii de chirurgie estetica.

Daca vom trata punctual doar mentonul (barbia) dar nu privim intreaga fata ca pe un ansamblu iar anumite zone sunt lasate sau fara volum ( ex. pometii, buzele, zona cearcanelor etc) rezultatele vor fi limitate si mediocre.

De multe ori este mult mai bine sa volumizam (marim) si pometii, astfel toata fata va fi mai bine proportionata iar barbia nu va iesi in evidenta.

Sau daca in jurul ochilor avem cearcane pronuntate si nu le tratam, fata tot va avea un aspect tot intunecat, umbrit.

Pentru a afla mai multe trucuri de frumusete si pentru a stii ce ti se potriveste cel mai bine programeaza-te la o consultatie si vei beneficia gratis de o analiza faciala digitala !

Astfel in acesiasi sedinta se pot : mari si contura buzelemari pometii, trata cearcanele sau recontura zona tamplelor !

CAND SE OBSERVA REZULTATELE? CAT PERSISTA?

Marire menton

Rezultatele sunt vizibile imediat, dar aspectul final apare dupa cateva zile cind edemul (tumefierea) dispare total iar acidul hialuronic se aseaza corespunzator.

Pentru o perioada de 2-3 zile de la injectare pot aparea mici vanatai(echimoze, hematoame) care dispar treptat.

Rezultatele se mentin pâna la 18-24 luni, în functie de tipul de acid hialuronic si de metabolismul fiecarei persoane. La nivelul barbiei rezultatele sunt cele mai de durata datorita tipului mai vascos de acid hialuronic necesar zonei. Dupa aceasta perioada este bine sa revi pentru a reimprosapata tratamentele si pentru a-ti mentine rezultatele pe care le iubesti atat de mult !

CAT COSTA MARIREA SI CONTURAREA BARBIEI CU ACID HIALURONIC?

Pretul este stabilit pe seringa (mililitru) de acid hialuronic si include absolut tot: 

  • Consultatia pre-tratament si analiza faciala digitala
  • Substanta (acidul hialuronic)
  • Anestezia
  • Procedura
  • Consultatiile post-tratament

Pentru a vedea pretul pentru fiecare interventie vizitati sectiunea TARIFE. Daca intr-o sedinta se folosesc mai multe seringi pentru mai multe zone se ofera un discount per pachetul de tratamente.

 Pentru un pret exact programeaza-te  la o consultatie gratuita !

Marire menton
0767373328 drbortolini@beperfect.ro

Clinica isi rezerva dreptul de a selecta pacientii