Acasa » Servicii » Descopera-harmonyca-fillerul-dermal-hibrid-cu-dublu-efect

Descoperă HArmonyCa™ – Fillerul Dermal Hibrid cu Dublu Efect

Ce este HArmonyCa™?
Cum funcționează HArmonyCa™?
Rezultate

În lumea esteticii medicale, HArmonyCa™ se evidențiază ca un produs injectabil hibrid inovator, ce combină două ingrediente active de excepție:

  1. Hidroxiapatita de calciu (CaHa)
  2. Acidul hialuronic (HA)

Ca rezultat al acestei combinații unice, HArmonyCa™ devine un filler dermal cu dublu efect, oferindu-ți o soluție completă pentru rejuvenarea și îmbunătățirea aspectului pielii tale.

Cum funcționează HArmonyCa™?

  • HArmonyCa™ – o compoziție avansată

HArmonyCa™ se compune din microsfere de hidroxiapatită de calciu, un material biocompatibil și biodegradabil, care stimulează producția naturală de colagen în piele.

Aceste microsfere sunt inteligent încorporate într-un acid hialuronic reticulat de înaltă calitate, oferind astfel un efect sinergic și rezultate excepționale.

  • Dublu efect: stimularea colagenului și umplerea volumetrică

Prin introducerea microsferelor de hidroxiapatită de calciu în piele, HArmonyCa™ activează procesul de producție a colagenului, promovând regenerarea țesutului și stimulând fermitatea și elasticitatea pielii.

Colagenul nou format ajută la umplerea ridurilor și a zonelor cu pierdere de volum, oferindu-ți un aspect mai tânăr și mai revitalizat.

Rezultate

HArmonyCa™ se remarcă prin rezultatele sale remarcabile și de durată. Stimularea producției de colagen în timp, datorită hidroxiapatitei de calciu, conferă o îmbunătățire progresivă a aspectului pielii, cu rezultate vizibile și naturale. De asemenea, umplerea volumetrică oferită de acidul hialuronic reticulat completează procesul de rejuvenare, redându-ți un aspect mai plin și mai tânăr.

HArmonyCa™ se bucură de un profil de siguranță ridicat, fiind utilizat cu succes în numeroase proceduri estetice. Durabilitatea rezultatelor este un alt aspect important, deoarece HArmonyCa™ oferă rezultate de lungă durată, contribuind astfel la satisfacția și încrederea pacienților.

Pacienții care au ales HArmonyCa™ au experimentat transformări notabile în aspectul lor facial. Umplerea volumetrică și stimularea colagenului au redat fermitatea și elasticitatea pielii, diminuând aspectul ridurilor și conferind un contur facial mai definit și mai tânăr. Pacienții s-au declarat încântați de rezultatele obținute și de durabilitatea acestora.

Consultă un medic specialist în estetică pentru a afla mai multe despre HArmonyCa™ și pentru a descoperi cum acest filler dermal cu dublu efect poate transforma aspectul pielii tale.

Servicii Preturi (EUR)
1.25 ml / seringa (necesar 2 seringi pe tratament) 350

PROGRAMARI

0767373328 drbortolini@beperfect.ro

Clinica isi rezerva dreptul de a selecta pacientii