Gummy smile

zambet gingival

Gummy smile

Daca ai sesizat ca atunci cand zambesti pe langa dinti iti arati (dezgolesti) si gingiile, si te deranjeaza acest lucru, inseamna ca ai un “zambet gingival”. Suna pentru o programare la Be Perfect by dr. Bortolini, unde vom stablii cauza exacta si mai ales cum iti pot imbunatatii aspectul zambetului tau !

Zambetul cu vedere la gingii apare in doua situatii diferite:

  • cand gingia acopera in mod excesiv dintii de sus facandu-i sa para foarte mici.
  • cand buza superioara este inserata prea sus cu muschi faciali prea puternici.

Daca in primul caz gingivectomia, adica taierea surplusului de gingie, este o rezolvare simpla si rapida, pentru cel de-al doilea caz nu se aplica aceeasi metoda.

tratamentul zambetului gingival (gummy smile)

Gummy smile

  1. O doza mica de toxina botulinica injectata in muschii de la nivelul buzei superioare rezolva aspectul inestetic ! Intr-un interval de 2-10 zile, muschii care ridica buza superioara in timpul zambetului se vor relaxa, schimband astfel linia zambetului. Totodata slabind putin acesti muschi buza superioara nu mai este inversata si sutire in timpul zambetului ci isi pastreaza grosimea normala din timpul repaosului. Pentru a mentine rezultatele este necesar ca procedura sa se repete o data la 6 luni.
  2. Marirea buzelor cu acid hialuronic poate sa reduca considerabil gummy smile-ul (zambetul gingival), iar din experienta pot spune ca in cazuri usoare-medii il poate face sa dispara. Buza superioara avand un volum mai mare va acoperi gingiile si astfel se va rezolva problema.Gummy smile
  3. Pentru o solutie permanenta, se poate repozitiona buza superioara printr-o minima interventie chirurgicala.

Interventia se face cu anestezie locala (ca la stomatolog) si dureaza aproximativ 45-60 min. In timpul interventiei se excizeaza (scoate) o bucata din tesutul buzeisuperioare. Abordul se face prin interiorul gurii fara sa ramana vreo cicatrice vizibila la exterior dupa care se sutureaza buza intr-o pozitie mai coborata. Astfel buza ta nu va mai dezgoli gingia in timpul zambetului.

 

Cat costa tratamentul zambetului gingival ? (gummy smile)

Gummy smile

Pentru a vedea pretul pentru fiecare interventie vizitati sectiunea TARIFE.

Pentru un pret exact suna si programeaza-te  la o consultatie !

Servicii Chirurgicale NOU! PLATA SI IN RATE! Preturi (EUR)
Gummy Smile (Zambet Gingival) 1000
Gummy smile  Gummy smile
Gummy smile  Gummy smile

HAI SA VORBIM