Acasa » Servicii » Barbie-dubla-barbati

LIPOSUCTIA ZONEI CERVICALE

Inainte de operatia de barbie dubla
Operatia de liposuctie cervicala (barbie dubla)
Dupa operatia liposuctie pentru barbie dubla
Cat costa interventia pentru barbie dubla?

Daca ai barbia lipsita de fermitate, putin lasata, sau chiar dubla (gusa) afla ca acum exista tratamente eficiente cu rezultate pe termen lung si recuperare rapida, iar eu dr. Bortolini, medic specialist chirurgie plastica te pot ajuta sa scapi definitiv de acest complex ! Suna si programeaza-te la o consultatie !

Mai bine de jumatate din actorii de la Hollywood si barbatii din showbizului romanesc au suferit de acest complex si au apelat la sculptarea barbiei de catre medicul plastician !

Aceasta manifestare poate afecta si fetele foarte slabe, desi intr-adevar, e mai des intalnita la persoanele cu un oarecare exces de greutate.

Grasimea din zona cervicala poate fi inlaturata prin lipoliza sau lipoaspiratie. In cazul unei barbii duble foarte evidente, se poate realiza un lifting cervical, o interventie de intindere a gatului ce modeleaza atat straturile adipoase cat si tesutul muscular si remediaza problema excesului de piele.

Lipoaspiratia este procedura chirurgicala prin care se elimina prin aspiratie depozitele de grasime in exces sub anestezie generala sau locala. Este ideal ca persoana sa fie tanara si sa aiba o buna elasticitate a pielii, pentru a se mula pe noul contur. In unele cazuri liposuctia este practicata ca procedura chirurgicala de sine statatoare, dar poate fi asociata altor interventii sau a altor zone de lipoaspiratie.

INAINTE DE OPERATIA DE BARBIE DUBLA

In cadrul consultatiei vom discuta despre tot ceea ce presupune interventia de liposuctie care sunt riscurile si limitarile ei iti voi raspunde tuturor intrebarilor pe care le ai. Vom face masuratori si vom alege impreuna cea mai buna varianta pentru tine.

Se evalueaza starea de sanatate (eventualele boli, alergii, medicamente uzuale). Ulterior se recomanda efectuarea unor  analize de sange.

Inainte de operatie se recomanda evitarea utilizarii cu cel putin 14 zile premergator interventiei a medicamentelor de tip anti-inflamatoare sau aspirina (favorizeaza sangerarea).

De asermenea, este recomandat sa se opreasca fumatul cu cel putin 1 luna inainte sau macar sa se reduca considerabil numarul tigarilor fumate pe zi (ingreuneaza procesul de cicatrizare si pot aparea complicatii).

In ziua operatiei trebuie sa nu consumi alimente si lichide cu minim 6 ore inainte de aceasta.

OPERATIA DE LIPOSUCTIE CERVICALA (BARBIE DUBLA)

Daca este vorba doar de tratarea zonei gatului( a gusii ) se poate face lipoaspiratie sub anestezie locala cu sau fara putina sedare pentru confortul pacientului.

Inciza de abord (cicatricea) – este de obicei unica, mica de 3mm sub barbie. Initial in zonele abordate se infiltreaza un lichid (care contine anestezic si o substanta vasoconstrictoare) cu scopul de a reduce trauma si sangerarea. Apoi un tub subtire ( canula ) este introdusa prin aceste incizii pentru a disloca tesutul grasos in exces prin miscari de dute-vino. Apoi acest exces este indepartat prin aspirarea lui.

Durata interventiei de liposuctie a barbiei duble (cervicale) este, in medie, de 1 ora.

La sfarsitul interventiei, la nivelul zonelor tratate este aplicat un corset elastic sau pantalon elastic.

Dupa operatia liposuctie pentru barbie dubla

Daca operatia de liposuctie cervicala a fost facuta cu doar cu anestezie locala pacientul poate pleca acasa. Daca este nevoie de sedare sau anestezie generala pacientul ramane 1 noapte in clinica de chirurgie estetica pentru supraveghere si tratament de specialitate.

Durerea postoperatorie este de regula de mica intensitate. Vanataile (echimoze) si umflaturile (edemul) de la nivelul zonelor operate dispar in doua saptamani

In primele zile dupa operatie si trebuit urmat un tratament analgezic si antibiotic timp de 5-7 zile.

Corsetul elastic trebuie purtat timp de minim 4 – 6 saptamani pentru a favoriza asezarea pielii.

Trebuie evitat efortul fizic si sportul timp de cel putin 1 luna si trebuie reluat progresiv. Masajul zonelor lipoaspirate poate fi inceput imediat dupa disparitia vanatailor si umflaturilor.

Trebuie sa vii la control la inceput la 2-3 zile pana la 2 saptamani iar ulterior la 3,6,12 luni.

CAT COSTA INTERVENTIA PENTRU BARBIE DUBLA?

Pretul operatiei de liposuctie pentru de barbie dubla ( liposuctie cervicala) include:

  • Consultatia preoperatorie 
  • NOU: Analiza faciala digitala
  • Anestezia
  • Operatia
  • Controalele si pansamentele postoperatorii

 In cazul in care se practica lipoaspiratia pentru mai multe zone se face un discount pentru pachetul de tratamente.

Pentru un pret exact programeaza-te  la o consultatie !

Servicii Chirurgicale NOU! PLATA SI IN RATE! Preturi (EUR)
• Barbie Dubla – (Liposuctie) 1600

PROGRAMARI

0767373328 drbortolini@beperfect.ro

Clinica isi rezerva dreptul de a selecta pacientii