Acasa » Servicii » Tratament-riduri-toxina-botulinica-barbati
Tratament riduri toxina botulinica barbati

Toxina botuluinica nu mai este de mult timp destinat doar femeilor. Foarte multi barbati apeleaza cu succes la tratamentele pentru stergerea ridurilor de expresie cu toxina botulinica fiind unul din cele mai solicitate tratamente estetice de catre barbatii din Romania.

Astazi mai mult ca oricand imaginea ta conteaza, te ajuta sa ai mai multa incredere in tine, sa arati mai mai fresh si nu in ultimul rand sa fii mai productiv la job sau in business-ul pe care il administrezi !

Ridurile fac parte din viata noastra, ele nu vor ocoli pe nimeni, fie ca sunt de expresie, fine, de suprafata sau mult mai adânci. Aceste amprente lasate de timp pot fi totuși estompate sau diminuate, daca vei avea grija de tine cu tratamentele moderne.

Daca si tu cand te uiti in oglinda ai remarcat ca ai aceasta problema suna si programeaza-te la o consultatie, iar eu dr Bortolini, medic specialist in chirurgie plastica, te pot ajuta sa scapi de riduri si sa iti intineresti aspectul intregii fete !

Tratament riduri toxina botulinica barbati

Ridurile sunt primele semne ale imbatrânirii insa in zilele noastre exista foarte multe proceduri de tratare și implicit estompare a acestora.

S-a demonstrat ca toxina botulinica este un tratament eficient si sigur care poate reduce ridurile de expresie, din aceasta cauza devenind in prezent tratamentul cosmetic cel mai cautat in lume!

Toxina botulinica produce o relaxare musculara in zona injectata provocând disparitia sau ameliorarea ridurilor si cel mai important previne aparitia formarii de noi riduri si astfel prevenim imbatranirea pielii.

Atunci cand este corect utilizat, prin injectarea lui de catre specialisti, tratamentul duce la un rezultat cu un aspect natural si o fata luminoasa si relaxata !

SE FOLOSEȘTE PENTRU TRATAMENTUL RIDURILOR

 • riduri orizontale din zona fruntii
 • riduri dintre sprancene care dau aspectul incruntat (zona glabelara)
 • riduri de la coada ochilor (laba gastii).

Aceasta procedura se poate realiza si in combinatie cu injectarile cu acid hialuronicterapia-PRP, si liftingul cu fire, pentru a oferi rezultate mai bune si a rejuvena intreaga fata.

De asemenea, injectiile cu toxina botulinica pot fi folosite pentru a trata transpiratia excesiva la nivelul subratului, mainilor si picioarelor (hiperhidroza). Pentru mai multe detalii despre aceasta procedura intrati in sectiunea HIPERHIDROZA.

Tratament riduri toxina botulinica barbati

TRATAMENTUL RIDURILOR CU TOXINA BOTULINICA

Tratament riduri toxina botulinica barbati

Toxina botulinica este injectata direct in muschii din jurul ridurilor cu ajutorul unui ac foarte mic dupa folosirea unei creme anestezice  sau se poate aplica dispozitivul Coolsense de anestezie locala prin racire, astfel tratamentul va fi nedureros !

Tratamentul dureaza câteva minute, iar rezultatele procedurii devin evidente in câteva zile (2-5 zile) si efectul dureaza 4-6 luni, dupa care muschii isi reiau activitatea treptat si tratamentul trebuie reinnoit.

Persoanele care pot beneficia de aceste tratamente poate varia larg intre 25 si 70 de ani. Datorita calitaţii pielii ne vom astepta la rezultate mai bune la tineri (25 – 40 ani) si mai modeste la vârstnici (ridurile sunt deja adânc „sapate” in piele, iar efectul dureaza mai puţin). Si la barbaţi rezultatele pot fi mai puţin spectaculoase deoarece musculatura lor este mai puternica.

DUPA TRATAMENTUL RIDURILOR CU TOXINA BOTULINICA

Activitatea zilnica poate fi reluata imediat dupa tratamentul cu toxina botulinica.

Este posibil ca zonele unde s-au facut intepaturile sa fie putin rosii si usor umflate cateva ore.

Este important :

 • sa tii capul ridicat (sa nu te apleci si sa nu te culci) timp de 4-6 ore dupa injectarea toxinei botulinice
 • sa eviţi masarea sau atingerea zonei tratate pentru a evita migrarea substantei.
Tratament riduri toxina botulinica barbati

Efectul toxinei botulinice dureaza intre 4-6 luni dupa care musculatura fetei revine la starea de dinainte iar pentru a prelungi efectul este nevoie de repetarea tratamentului.

Tratamentul cu toxina botulinica are un efect de intinerire certa si vizibila (anturajul va remarca faţa ta mai odihnita, mai proaspata!).

NU ESTE RECOMANDATA FOLOSIREA TOXINEI BOTULINICE DACA

 • ai o infectie in zona in care ar trebui sa fii injectata
 • esti alergica la oricare dintre ingrediente
 • esti insarcinata sau crezi ai putea fi
 • ai afectiuni neurologice (ex. Miastenia Gravis).

CAT COSTA TRATAMENTUL CU TOXINA BOTULINICA?

Pretul pentru tratarea ridurilor cu toxina botulinica include absolut tot: 

 • consultatia pre-tratament
 • substanta (toxina botulinica )
 • anestezia
 • procedura in sine
 • consultatiile post-tratament.

Pentru un pret exact programeaza-te  la o consultatie gratuita !

Tratament riduri toxina botulinica barbati
Servicii Chirurgicale NOU! PLATA SI IN RATE! Preturi (EUR)
Toxina botulinica – estompare riduri
1 Zona:
• Periocular (coada ochiului/laba gastii) 150
• Glabelar (intre sprancene) 150
• Frontal (riduri orizontale frunte) 150
2 Zone: 250
Toate cele 3 Zone: Periocular + Glabelar + Frontal 350
Tratamentul Hiperhidrozei ( transpiratiei excesive ) • Axila (subrat) • Palme • Picioare 350-400

PROGRAMARI

0767373328 drbortolini@beperfect.ro

Clinica isi rezerva dreptul de a selecta pacientii