Acasa » Servicii » Marire-pometi

Studiile arata ca obrajii plini, definiti sunt un semn de frumusete si tinerete dar cu trecerea timpului si cu inaintarea in varsta apare pierderea volumului facial si aspectul de fata cazuta. Are loc scaderea treptata a cantitatii de tesut adipos, scade masa musculara, oasele se atrofiaza, cauzand lasarea, aplatizarea pometilor si obrajilor, aparitia cearcanelor, diminuarea volumului facial, dand un aspect trist, imbatranit.

De asemenea, pierderea volumului facial apare si dupa pierderea in greutate, iar unele persoane genetic se nasc cu o lipsa de volum in zona pometilor si cu o fata mai aplatizata.

Daca si tu cand te uiti in oglinda ai remarcat ca ai aceasta problema suna si programeaza-te la o consultatie, iar eu dr Bortolini, medic specialist in chirurgie plastica, te pot ajuta sa iti reconturezi zona pometilor si sa restabilesti proportiile intregii fete !

MARIREA SI CONTURAREA POMETILOR CU ACID HIALURONIC

Pentru marirea si liftingul pometilor se pot folosi mai multe tipuri de substante insa studiile arata ca acidul hialuronic este cea mai buna varianta.

Acidului hialuronic este o substanta 100% naturala ce se gaseste in corpul uman la nivelul pielii si altor structuri.

Folosesc branduri de top de acid hialuronic pentru marirea pometilor precum Juvederm Voluma sau Teosyal Ultra Deep.

Vei beneficia de cele mai noi tehnici de injectare de acid hialuronic utilizate pe plan international, In domeniul estetic. De asemenea iti voi acorda timpul necesar si toata atentia pentru ca rezultatele sa fie cele mai bune, in concordanta cu dorintele tale.

CUM SE EFECTUEAZA PROCEDURA DE MARIRE DE POMETI CU ACID HIALURONIC ?

Pentru a avea un confort deplin se foloseste crema anestezica sau anestezie locala si nu veti simti absolut nimic !

Acidul hialuronic se injecteaza la nivelul pometilor profund pentru a mari din interior si a oferi un aspect natural. Prin marirea pometilor se restabilesc proportiile fetei si se obtine un efect de lifting, de intinerire al intregii fete chiar cu atenuarea partiala a unor riduri. ( ex ridurile nazogeniene).

Prin conceptul de frumusete integrata, BE PERFECT by Dr. Bortolini, se va face o analiza faciala detaliata se vor identifica zonele cu probleme si in aceiasi sedinta pot fi combinate mai multe interventii de chirurgie estetica.

Daca vom trata punctual doar pometii dar nu privim intreaga fata ca pe un ansamblu iar anumite zone sunt lasate sau fara volum ( ex. buzele, barbia, zona cearcanelor etc) rezultatele vor fi limitate si mediocre.

In schimb daca restablim proportiile fetei si corectam deficitele de volum rezultatele vor fi cu adevarat spectaculoase.

Pentru a afla mai multe trucuri de frumusete si pentru a stii ce ti se potriveste cel mai bine programeaza-te la o consultatie si vei beneficia gratis de o analiza faciala digitala !

Astfel in acesiasi sedinta se pot : mari si contura buzelemari pometii, trata cearcanele sau recontura zona tamplelor !

CÂND SE OBSERVA REZULTATELE? CÂT PERSISTA?

Rezultatele tratamentului cu acidul hialuronic la nivelul pometilor sunt vizibile imediat, dar aspectul final apare dupa cateva zile cind edemul (tumefierea) dispare total iar acidul hialuronic se aseaza corespunzator.

Pentru o perioada de 2-3 zile de la injectare pot aparea mici vanatai(echimoze, hematoame) care dispar treptat.

Rezultatele se mentin pâna la 18-24 luni, In functie de tipul de acid hialuronic si de metabolismul fiecarei persoane. La nivelul pometilor rezultatele sunt cele mai de durata datorita tipului mai vascos de acid hialuronic necesar zonei. Dupa aceasta perioada este bine sa revi pentru a reimprosapata tratamentele si pentru a-ti mentine rezultatele pe care le iubesti atat de mult !

CAT COSTA MARIREA POMETILOR CU ACID HIALURONIC ?

Pretul este stabilit pe seringa (mililitru) de acid hialuronic si include absolut tot:  

  • Consultatia pre-tratament si analiza faciala digitala
  • Substanta (acidul hialuronic)
  • Anestezia
  • Procedura
  • Consultatiile post-tratament

Pretul pentru marirea pometilor cu acid hialuronic este de aproximativ 250 E/ml in functie de tipul de acid hialuronic. Daca intr-o sedinta se folosesc mai multe seringi pentru mai multe zone se ofera un discount per pachetul de tratamente.

Pentru un pret exact programeaza-te la o consultatie gratuita !

PROGRAMARI

0767373328 drbortolini@beperfect.ro

Clinica isi rezerva dreptul de a selecta pacientii