Acasa » Servicii » Marire-buze

Esti perfect indreptatita sa iti doresti buze marite in volum! Care este pretul maririi buzelor cu aciad hialuronic si ce presupune? Studiile arata ca femeile cu buze mari atrag mult mai usor sexul opus, acestea fiind tot timpul percepute ca fiind mai senzuale, mai atractive, mai sexy.

Buzele pline au fost asociate cu tineretea si frumusetea de sute de ani, in mai toate culturile, indiferent de varsta si sunt considerate un real semn de tinerete si senzualitate. Acidul hialuronic confera un aspect natural, buze moi, cu un contur definit, volum sporit, se simetrizeaza sau se pot ridica colturile gurii pentru un aspect optimist, intinerit.

Daca te-ai saturat sa iti hiperconturezi buzele cu ruj pentru a le scoate in evidenta, marirea buzelor cu acid hialuronic este solutia indicata pentru tine. Suna si programeaza-te la o consultatie, iar eu, dr Bortolini Alin, medic specialist chirurgie plastica si estetica iti voi reda increderea in tine !

Odata cu marirea buzelor (augmentarea buzelor) cu acid hialuronic se pot netezi si liniile fine periorale (din jurul gurii) sau alte riduri de la nivelul fetei (nazogeniene).

MARIREA SI CONTURAREA BUZELOR CU ACID HIALURONIC

Pentru marirea buzelor (augmentarea buzelor) sau conturul buzelor se pot folosi mai multe tipuri de substante insa acidul hialuronic este cea mai buna varianta. Acidului hialuronic este o substanta 100% naturala ce se gaseste in corpul uman la nivelul pielii si altor structuri.

Vei beneficia de cele mai noi tehnici de injectare utilizate pe plan international, in domeniul estetic si poti alege dintre branduri de top de acid hialuronic pentru eliminarea ridurilor precum Juvederm sau Teosyal.

Nu in ultimul rand, iti voi acorda tot timpul necesar si toata atentia pentru ca rezultatele sa fie cele mai bune, in concordanta cu nevoile si dorintele tale !

CUM SE EFECTUEAZA PROCEDURA DE MARIRE BUZE?

Pentru a avea un confort deplin se face anestezie locala intraorala (ca la stomatolog) astfel buzele sunt complet anesteziate (amortite) si nu veti simti absolut nimic !

Acidul hialuronic se injecteaza la nivelul buzelor cu ajutorul unui ac foarte fin. Se poate realiza atat volumizarea buzelor cat si conturarea si definirea lor sau daca este cazul corecta asimetriile existente.

In cazul persoanelor care au riduri periorale ( in jurul gurii ) sau la nivelul colturilor gurii se pot trata in aceeasi sesiune.

Prin conceptul de frumusete integrata, BE PERFECT by Dr. Bortolini, se va face o analiza faciala detaliata se vor identifica zonele cu probleme si in aceiasi sedinta pot fi combinate mai multe interventii de chirurgie estetica.

Daca vom trata punctual doar buzele dar nu privim intreaga fata ca pe un ansamblu iar anumite zone sunt lasate sau fara volum ( ex. pometii, barbia, zona cearcanelor etc) rezultatele vor fi limitate si mediocre.

Ultimele cercetari in domeniu arata ca daca marim si conturam si pometii (asa cum se incearca, fara succes, de multe ori prin machiaj) fata va capata un aspect mai tineresc, atragator si sexy !

Pentru a afla mai multe trucuri de frumusete si pentru a stii ce ti se potriveste cel mai bine programeaza-te la o consultatie si vei beneficia gratis de o analiza faciala digitala!

Astfel in acesiasi sedinta se pot : mari si contura buzele, mari pometiitrata cearcanele sau recontura zona tamplelor !

CÂND SE OBSERVA REZULTATELE INTERVENTIEI DE MARIRE DE BUZE ? CÂT PERSISTA?

Rezultatele sunt vizibile imediat, dar aspectul final apare dupa cateva zile cand edemul (tumefierea) dispare total, iar acidul hialuronic se aseaza corespunzator.

Pentru o perioada de 2-3 zile de la injectare buzele vor fi mai umflate  si pot aparea mici vanatai (echimoze, hematoame) care dispar treptat.

Rezultatele se mentin pâna la 12- 18 luni, in functie de tipul de acid hialuronic si de metabolismul fiecarei persoane. Dupa aceasta perioada este bine sa revi pentru a reimprosapata tratamentele si pentru a-ti mentine rezultatele pe care le iubesti atat de mult !

CAT COSTA MARIREA BUZELOR CU ACID HIALURONIC?

Pretul este stabilit pe seringa (mililitru) de acid hialuronic si include absolut tot:

  • Consultatia pre-tratament si analiza faciala digitala
  • Substanta (acidul hialuronic)
  • Anestezia
  • Procedura
  • Consultatiile post-tratament 

 Pretul pentru marirea buzelor cu acid hialuronic este de aproximativ 230 E/ml in functie de tipul de acid hialuronic. Daca intr-o sedinta se folosesc mai multe seringi pentru mai multe zone se ofera un discount per pachetul de tratamente.

Pentru un pret exact programeaza-te la o consultatie gratuita !

Servicii Chirurgicale NOU! PLATA SI IN RATE! Preturi (EUR)
• Acid Hialuronic – Juvederm 1 ml (buze, pometi, jaw line) 320
• Full face Acid Hialuronic – Juvederm 4 ml 1280->1000
• Acid hialuronic 1 ml 260
• Hialuronidiaza (Topirea acidului hialuronic inestetic) 100
0767373328 drbortolini@beperfect.ro

Clinica isi rezerva dreptul de a selecta pacientii