Acasa » Servicii » Descopera-puterea-activa-a-pielii-cu-sculptra

Descoperă puterea activă a pielii cu Sculptra

Cum acționează Sculptra?
De ce să alegi Sculptra?

Reactivează procesul natural de regenerare al pielii cu ajutorul tratamentului Sculptra, pentru a ajuta la refacerea colagenului pierdut în decursul anilor.

Colagenul reprezintă cea mai abundentă proteină din organism, constituind aproximativ 75% din piele și contribuind la menținerea structurii interne a acesteia.

Colagenul susține forma și fermitatea pielii prin crearea unui sistem de susținere a celulelor și a țesutului din cadrul pielii.

Există diferite tipuri de colagen, însă tipurile 1 și 3 sunt cele mai răspândite în piele:

 • Colagenul de tip 1 este componenta structurală principală a pielii.
 • Colagenul de tip 3 joacă un rol important în procesele de vindecare și de reparare.

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, nivelul de colagen scade rapid. De-a lungul vieții adulte, pierdem aproximativ 1% din totalul de colagen existent.

 • Până la 35 de ani, pierdem ≤ 15% din cantitatea de colagen.
 • Până la 45 de ani, pierdem ≤ 25% din cantitatea de colagen.
 • Până la 55 de ani, pierdem ≤ 35% din cantitatea de colagen.

Sculptra este un biostimulator de colagen injectabil, original și unic, care acționează în profunzimea dermului pentru a îmbunătăți structura interioară a acestuia prin stimularea naturală a producției de colagen.

Cum acționează Sculptra?

Microparticulele de PLLA sunt injectate în profunzimea dermului, unde stimulează înlocuirea naturală a colagenului pierdut, iar pe parcurs, producția nouă ajută la reconstruirea structurii pielii.

Prin stimularea producției de colagen de tip 1, Sculptra poate reda:

 • Fermitatea pielii
 • Calitatea pielii
 • Tonusul pielii

Sculptra este un tratament cu eficacitate dovedită și care oferă o satisfacție ridicată, având rezultate care se mențin timp de cel puțin 2 ani după finalizarea tratamentului, conform studiilor efectuate.

Acest tratament inovator nu doar că îmbunătățește aspectul pielii, dar și crește elasticitatea acesteia, contribuind la o calitate generală superioară.

Potrivit rezultatelor obținute în urma studiilor, 8 din 10 pacienți se declară încântați de transformarea obținută prin utilizarea Sculptra și ar recomanda cu încredere acest tratament unui prieten. Faptul că rezultatele pozitive persistă pe o perioadă îndelungată după încheierea tratamentului este un aspect deosebit de apreciat de către pacienți.

De ce să alegi Sculptra?

Un mod simplu de a evalua dacă pielea ta și-a pierdut elasticitatea și fermitatea este prin ciupirea ușoară a pielii obrazului între două degete:

 • Se simte flasc?
 • Lipsită de fermitate?
 • Durează mai mult ca pielea să revină la forma și aspectul inițiale?

Dacă răspunsul este DA la una dintre aceste întrebări, medicul tău te poate ajuta să înțelegi dacă ai nevoie de tratamentul Sculptra.

Indiferent de nevoile tale estetice, Sculptra se evidențiază ca o alegere excelentă, deoarece nu doar redă aspectul tânăr al pielii, ci și sporește încrederea în sine și starea de bine. Obținerea unei pielii fermecătoare și a unei texturi îmbunătățite nu a fost niciodată atât de accesibil și de plăcut.

Pentru a experimenta beneficiile incredibile ale tratamentului Sculptra și pentru a obține rezultate care te vor încânta de-a lungul timpului, nu ezita să consulți un medic specializat în estetică, care te va ghida pe parcursul procesului și te va ajuta să obții aspectul dorit.

Servicii Preturi (EUR)
Fata, gat sau maini - 1 fiola 600
Fata, gat sau maini - 2 fiole 1000
Fese - 4 fiole 1500

PROGRAMARI

0767373328 drbortolini@beperfect.ro

Clinica isi rezerva dreptul de a selecta pacientii