Acasa » Despre-be-perfect

DESPRE

CONCEPTUL BEPERFECT

Din nevoia pacientelor mele, am creeat un concept unic de frumusete integrata, fiind fondatorul BE PERFECT in Romania!
BE PERFECT este despre a creea cea mai buna varianta a ta, nu se limiteaza la a schimba doar o singura trasatura a ta este despre a privi corpul in ansamblu si de a-ti restabili proportiile intr-o armonie totala.
Vino sa iti povestesc mai multe despre conceptul Be Perfect, calea spre a obtine si mentine trupul perfect !
Astazi, cu ajutorul chirurgiei estetice, este posibil sa iti sculptezi trupul pentru a arata asa cum doresti : tanara, atractiva, bine proportionata, sexy, cea mai buna forma a ta !
Te astept sa imi spui ceea ce vrei sa modifici sau sa imbunatatesti la tine!Poti alege oricare dintre locatiile de top din Bucuresti, mediul si atmosfera fiind placute si relaxante.
Vom creea un plan de tratament personalizat si vom stabili care este cea mai buna varianta pentru tine !Folosind programe de simulare digitala voi identifica zonele cu probleme si vei vedea cum pot fi corectate toate imperfectiunile tale!

0767373328 +40767373328

CE INSEAMNA FATA PERFECTA?

FATA PERFECTA ESTE ASA CUM TI-O DORESTI:

O fata care arata odihnita, fara cearcane, fresh si luminoasa. Este tinereasca, cu pometi proeminenti, fara piele laxa si lasata.Fara riduri pe frunte, la coada ochiului sau in jurul gurii. Arata bine din profil cu un nas drept si conturat, fara cocoasa, cu un varf mic, bine definit si putin in sus. Atractiva cu o bar bie puternica.Nu arata artificial este bine proportionata si are un look fresh. Acest concept este aplicabil femeilor si barbatilor, atat tinerilor cat si celor mai invarsta. Acum, putem realiza toate aceste dorinte:

 • corecta cearcanele
 • elimina excesul de piele de la nivelul pleoapelor
 • marii si ridica pometii
 • marii si contura buzele
 • creea o barbie mai bine definita
 • elimina cocoasa nasului si indrepta nasul
 • sterge ridurile si multe altele.

CE INSEAMNA CORPUL PERFECT?

CORPUL PERFECT ESTE ASA CUM TI-L DORESTI:

Bine proportionat, cu forma de clepsidra, cu talie ingusta, bine definita, fara exces de piele (tegumentar) sau grasime (adipos). Cu sani atractivi, plini, fermi bine proportionati fata de torace. Cu fese rotunde, ferme si bine proiectate (bombate). Cu picioare suple, fara exces adipos, fara celulita sau varice. Este bine proportionat, nu arata artificial, este corpul de care ai fi mandra. Acum, putem realiza toate acestea dorinte:

 • mari, ridica sau micsora sanii
 • sculpta talia prin aspirarea depozitelor de grasime si eliminarea pielii in exces de la nivelul abdomenului, coapselor si bratelor
 • adauga grasimea aspirata la nivelul feselor pentru marirea si conturarea lor.
 • Iti vei schimba garderoba si vei putea in sfarsit purta haine mulate care sa
 • iti puna in evidenta formele perfecte.

FOLOSIND PROGRAME DE SIMULARE FACIALA DIGITALA VOI IDENTIFICA ZONELE CU PROBLEME SI VEI VEDEA CUM POT FI CORECTATE PROBLEMELE PE CARE LE AI SI CUM SE POATE IMBUNATATII ASPECTUL TAU !

DE CE SA ALEGI BE PERFECT PLASTIC SURGERY?

Dr. Bortolini – Medic Specialist Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirugie Reconstructiva, membru al Colegiului Medicilor si al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania.
Personal medical calificat, cu experienta vasta in chirurgie estetica, amabil si atent cu tine.
Nivel inalt al sigurantei procedurilor si al ingrijirilor medicale.
Clinici ultramoderne si confortabile cu dotari de ultima generatie.
Produse de cea mai buna calitate si Brand-uri de Top.