Acasa » Servicii » Tratament-riduri-acid-hialuronic-femei

TRATAMENTUL PRIN INJECTARE A RIDURILOR CU ACID HIALURONIC
– RIDURILE NAZOGENIENE SI PERIORALE –

Tratamentul ridurilor cu acid hialuronic
Cum se efectueaza procedura?
Când se observa rezultatele? Cât persista?
Cat costa injectarea ridurilor cu acid hialuronic?

Tratament riduri acid hialuronic femei

Ridurile fac parte din viata noastra, ele nu vor ocoli pe nimeni, fie ca sunt de expresie, fine, de suprafata sau mult mai adânci. Aceste amprente lasate de timp pot fi totuși estompate sau diminuate, daca iti vei ingriji tenul ca la carte.

Daca si tu cand te uiti in oglinda ai remarcat ca ai aceasta problema suna si programeaza-te la o consultatie, iar eu dr Bortolini, medic specialist in chirurgie plastica, te pot ajuta sa scapi de riduri si sa iti intineresti aspectul intregii fete !

Stiai ca exista anumite obiceiuri care pot mentine tineretea pielii sau dimpotriva ?

Stilul de viata, caldura excesiva, soarele, poluarea, fumatul, alcoolul, dieta bogata in grasimi sunt doar cateva dintre obiceiurile rele. Folosirea cremelor de protectie solara, somnul si dietele, sunt esentiale pentru incetinirea vitezei de imbatranire.

La aceasta se adauga utilizarea de produse de calitate de acid hialuronic adecvate fiecarei persoane in parte, iar daca aceste tratamente sunt facute cu regularitate, pot da timpul inapoi si reda tineretea pielii tale !

TRATAMENTUL RIDURILOR CU ACID HIALURONIC

Acidul hialuronic se poate folosi pentru zona inferioara a fetei si anume pentru : estomparea ridurilor periorale (liniile de fumator), nazogeniene (intre nas si buze), linii marioneta (ridicarea colturilor gurii), ridurile din zona barbiei.

Acidului hialuronic este cea mai buna substanta de umplere, 100% naturala ce se gaseste in mod natural in corpul uman atat la nivelul pielii si altor structuri.

Vei beneficia de cele mai noi tehnici de injectare utilizate pe plan international, in domeniul estetic si poti alege dintre branduri de top de acid hialuronic pentru eliminarea ridurilor precum Juvederm sau Teosyal.

Nu in ultimul rand, iti voi acorda tot timpul necesar si toata atentia pentru ca rezultatele sa fie cele mai bune, in concordanta cu nevoile si dorintele tale !

Pentru a potenta si mai mult rezultatele si a-ti ofeti o fata luminoasa, fresh si lipsita de riduri, acidul hialuronic poate si combinat si cu toxina botulinicaPRP sau cu liftingul cu fire.

Tratament riduri acid hialuronic femei

CUM SE EFECTUEAZA PROCEDURA?

Tratament riduri acid hialuronic femei

Pentru a avea un confort deplin se foloseste crema anestezica sau anestezie locala intraorala (ca la stomatolog) astfel zona va fi complet anesteziata si nu veti simti absolut nimic !

Prin conceptul de frumusete integrata, BE PERFECT by Dr. Bortolini, se va face o analiza faciala detaliata se vor identifica zonele cu probleme si in aceiasi sedinta pot fi combinate mai multe interventii de chirurgie estetica.

Daca vom trata punctual doar anumite riduri dar nu privim intreaga fata ca pe un ansamblu iar anumite zone sunt lasate sau fara volum ( ex. pometii, buzele, zona cearcanelor etc) rezultatele vor fi limitate si mediocre. Ultimele cercetari in domeniu arata ca uneori pentru a estompa ridurile periorale (din jurul gurii)  este mult mai bine daca initial volumizam (marim) pometii, astfel toata fata va avea un efect de lifting (de ridicare) !

Sau daca corectam doar anumite riduri dar in jurul ochilor avem cearcane pronuntate si nu le tratam, fata tot va avea un aspect tot intunecat, umbrit.

Pentru a afla mai multe trucuri de frumusete si pentru a stii ce ti se potriveste cel mai bine programeaza-te la o consultatie si vei beneficia gratis de o analiza faciala digitala !

Astfel in acesiasi sedinta se pot : mari si contura buzelemari pometii, trata cearcanele sau recontura zona tamplelor !

CÂND SE OBSERVA REZULTATELE? CÂT PERSISTA?

Tratament riduri acid hialuronic femei

Rezultatele tratamentului ridurilor cu acid hialuronic sunt vizibile imediat, dar aspectul final apare dupa cateva zile cind edemul (tumefierea) dispare total iar acidul hialuronic se aseaza corespunzator.

Pentru o perioada de 2-3 zile de la injectare pot aparea mici vanatai(echimoze, hematoame) care dispar treptat.

Rezultatele se mentin pâna la 12-18 luni, in functie de tipul de acid hialuronic si de metabolismul fiecarei persoane. Dupa aceasta perioada este bine sa revi pentru a reimprosapata tratamentele si pentru a-ti mentine rezultatele pe care le iubesti atat de mult !

CAT COSTA INJECTAREA RIDURILOR CU ACID HIALURONIC?

Pretul este stabilit pe seringa (mililitru) de acid hialuronic si include absolut tot:

  • Consultatia pre-tratament si analiza faciala digitala  
  • Substanta (acidul hialuronic)
  • Anestezia
  • Procedura
  • Consultatiile post-tratament

Pretul pentru o sedinta de tratament al ridurilor este in functie de tipul de acid hialuronic. Daca intr-o sedinta se folosesc mai multe seringi pentru mai multe zone se ofera un discount per pachetul de tratamente.

 Pentru un pret exact programeaza-te  la o consultatie gratuita !

Tratament riduri acid hialuronic femei
Servicii Chirurgicale NOU! PLATA SI IN RATE! Preturi (EUR)
• Acid Hialuronic – Juvederm 1 ml (buze, pometi, jaw line) 350
• Full face Acid Hialuronic – Juvederm 4 ml 1280->1000
• Acid hialuronic 1 ml 260
• Hialuronidiaza (Topirea acidului hialuronic inestetic) 100
0767373328 drbortolini@beperfect.ro

Clinica isi rezerva dreptul de a selecta pacientii