Lifting cu fire

Lifting cu fire

Odata cu inaintarea in varsta conturul facial isi pierde din fermitate din cauza procesului de imbatranire a pielii.

Daca si tu ai observat uitandu-te in oglinda, ca aspectul ochilor tai si-a pierdut odata cu trecerea timpului din luminozitate intrucat sprancenele coboara, pometii sunt mai lasati, apar ridurile nazogeniene (ridurile dintre nas si gura), iar zona liniei mandibulare a capatat aspect mai lasat, atunci poti beneficia de liftingul cu fire !

Toate acestea se pot corecta cu firele de suspensie ridicandu-ti si intinerindu-ti intreaga fata !

Acest lifting facial nechirurgical cu fire de suspensie este o procedura minim invaziva cu timp de recuperare rapid si rezultate estetice deosebite.

Tehnica pe care eu, dr Bortolini, medic specialist in chirurgie plastica, o practic nu lasa cicatrici si este folosita cu succes pentru liftingul tuturor zonelor faciale si ale gatului !

Ridicarea sprancenelor, pometilor, sau a zonelor cazute de la nivelul fetei cu fire de suspensie reprezinta una dintre interventiile estetice cele mai cerute de catre pacientele mele.

In cazul liftingului cu fire de suspensie anestezia este locala iar recuperarea este foarte rapida (1-3 zile). Rezultatul este durabil in timp (9-18 luni) si prezinta riscuri minime

Procedura se adreseaza cu precadere daca ai varsta peste 30 ani, si iti doresti un chip intinerit cu aspect natural, rezultatele fiind imediate si recuperarea rapida.

Procedura se poate realiza si persoanelor mai tinere care prezinta genetic (din nastere) un aspect de „fata cazuta” si isi doresc o revitalizare faciala.

Liftingul cu fire de suspensie poate fi combinat pentru un rezultat superior cu volumizarea zonelor care si-au pierdut din volum cu acid hialuronic ( zona cearcanelor, pometilor, ridurilor nazogeniene) si cu toxulina botulinica pentru stergerea ridurilor de la nivelul etajului superior al fetei (zona fruntii, zona dintre sprancene sau cele de la coada ochilui).

Liftingul cu fire se poate realiza in cazuri usoare sau medii, iar in cazuri mai avansate cand avem un exces mai mare de piele cu laxitate si pierderea elasticitatii, este nevoie de LIFTING FACIAL.

Pentru a  afla ce tehnica ti se potriveste programeaza-te la o consultatie, iar eu dr Bortolini, medic specialist in chirurgie plastica iti voi raspunde tuturor intrebarilor tale !

 Inainte de interventia de lifting cu fire

– fata sa fie bine spalata si dezinfectata

-evitarea consumului de alcool si cafea inainte cu 6-12 ore

-evitarea administrarii de anticoagulante sau antiinflamatorii nesteroidiene cu cel putin 7 zile inainte 

Interventia de lifting facial cu fire

Inainte de tratament zona interventiei va fi dezinfectata si va fi administrat un anestezic local.

Firele vor traversa tesutul facial pana la nivelul inferior al fetei, dupa care va urma ancorarea firelor in vederea ridicarii tesuturilor moi. Fiecare fir este apoi ancorat la tesuturile fibroase ferme ale scalpului sau in spatele urechii pentru a oferi rezultate sigure de lunga durata.

Efectul de fermitate, cu ajutorul firelor se obtine prin formarea de colagen nou in jurul acestor fire pozitionate ca o retea. Firele sunt resorbabile si se vor dizolva treptat dar colagenul nou format va ramane, mentinand efectul de piele tanara in zonele unde s-au introdus.

Dupa realizarea lifting-ului facial cu fire

tratament cu antiinflamatorii 5 zile ( Nurofen, Ketonal , etc)

– evitarea traumatismelor locale la nivelul fetei, evitarea masajului fetei 3-4 saptamini

– evitarea expunerii la razele solare sau ultraviolete 10-14 zile

Imediat dupa tratament este posibil sa ai unele umflaturi usoare, vanatai si roseata care vor disparea in urmatoarele zile.

Rezultatul este durabil in timp prin formarea de colagen la nivelul pielii.

Liftingul nechirurgical cu fire de suspensie se poate asocia foarte bine si cu alte proceduri complementare de rejuvenare faciala : toxina botulinica, acid hialuronic, terapia Vampir, blefaroplastie superioara si inferioara etc.

Cat costa liftingul cu fire de suspensie ?

Pretul unei astfel de interventii variaza in functie de numarul si tipul de fire :

Lifting Facial cu fire PDO
          • 10 fire PDO mono200E
          • 4 fire PDO COG250E

Pretul include :

  • Consultatia pre-tratament si analiza faciala digitala
  • Firele de suspensie
  • Anestezia
  • Procedura
  • Consultatiile post-tratament

Pentru un pret exact suna si programeaza-te la o consultatie gratuita !