Acasa » Servicii » Bichectomia

OPERATIA DE BICHECTOMIE

Operatia de bichectomie (modelare a obrajilor)
Cat costa o operatie de bichectomie?

Bichectomie

Una dintre interventiile moderne de la nivelul fetei, bichectomia, este trucul la care apeleaza din ce in ce mai multe vedete internationale cat si autohtone.

Daca si tu esti nemultumita de aspectul grasos al obrajilor suna si programeaza-te la o consutatie, iar eu dr.Bortolini, medic specialist chirurgie plastica te voi scapa de acest complex !

Bichectomia consta In Indepartarea partiala sau totala a bulei grasoase a lui Bichat (Corpul adipos al obrazului).  Aceasta este de fapt o aglomerare de tesut adipos (grasime) la nivelul obrazului.

Daca si tu ai un tip de fata rotunda, cu obraji voluminosi, care nu se imbunatatesc in urma pierderii in greutate, si doresti sa iti micsorezi obrajii si sa ai o fata mai supla, si mai bine proportionata atunci poti apela cu succes la bichectomie. Astfel fata va deveni mai sculptata si pometii vor fi mai bine definiti!

De asemenea operatia de bichectomie se impune si in cazul persoanelor ce au un volum mare al obrajilor. Acestea au tendinta de a-si musca des,accidental, fata interna a obrajilor si astfel isi creeaza rani frecvent.

In urma interventiei se obtine o reducere a volumului obrajilor, maxilarul si pometii par mai proemineti mai proeminenti. Conturul fetei fiind evident imbunatatit, expresia faciala fiind mai bine proportionata armonioasa si mai zvelta, mai slaba, mai senzuala !

Prin conceptul de frumusete integrata, BE PERFECT by Dr. Bortolini, se va face o analiza faciala digitala detaliata se vor identifica zonele cu probleme si in aceiasi sedinta pot fi combinate mai multe interventii de chirurgie estetica.

Daca vom trata punctual doar obrajii dar nu privim intreaga fata ca pe un ansamblu iar anumite zone sunt lasate sau fara volum ( ex. buzele, pometii, barbia, zona cearcanelor etc) rezultatele vor fi limitate si mediocre. In schimb daca restablim proportiile fetei si corectam deficitele de volum rezultatele vor fi cu adevarat spectaculoase. De multe ori pentru a transforma o fata mai rotunda intr-o fata ovala (sau in forma de „V”) care s-a demonstrat ca este mult mai atractiva, pe langa micsorarea volumului din zona inferioara a fetei, trebuie sa adaugam volum in zona pometilor, pentru a restabili proportiile corecte. Acest lucru se poate face fie cu ajutorul acidului hialuronic fie prin lipofiling (transfer de grasime proprie in pometi)

Pentru a imbunatatii si mai mult aspectul intregii fete si pentru a obtine efectul wow pe care ti-l doresti, bichectomia se poate combina cu oricare dintre tratamentele minim invazive.

Bichectomie

OPERATIA DE BICHECTOMIE (MODELARE A OBRAJILOR)

Bichectomie

Indepartare bulei grasoase a lui Bichat se face sub anestezie locala. Este o operatie rapida si relativ usora, iar rezultatele sunt discrete dar totusi de impact. Se executa o mica incizie 1-2 cm, intra-oral In dreptul ultimilor doi molari superiori (maselelor de sus) prin care se extrage grasimea  obrazului si apoi se sutureaza.  Nu raman cicatrici, nu necesita spitalizare si dureaza aproximativ o ora.

Ea se impune in cazul persoanelor ce au un volum mare al obrajilor. Acestea au tendinta de a-si musca des fata interna a obrajilor.

Bichectomia a ajuns sa fie In topul preferintelor vedetelor pentru rezultatele sale pur estetice. Reducerea dimensiunilor treimii mijlocii a fetei, conturarea acesteia, a pometilor si redarea aspectului tineresc cu minimum de disconfort sau durere.

CAT COSTA O OPERATIE DE BICHECTOMIE ?

Pretul unei operatii de bichectomie include absolut tot: 

  • Consultatia preoperatorie
  • NOU! Analiza faciala digitala
  • Anestezia
  • Procedura
  • Controalele postoperatorii

Pentru un pret exact programeaza-te  la o consultatie !

Bichectomie
Servicii Chirurgicale NOU! PLATA SI IN RATE! Preturi (EUR)
Bichectomie (Eliminare Grasime Obraji) 1750
0767373328 drbortolini@beperfect.ro

Clinica isi rezerva dreptul de a selecta pacientii