Acasa » Servicii » Prp

Terapie P.R.P.

Pentru ce se foloseste PRP?
Cum se efectueaza PRP
De cate sedinte de PRP ai nevoie si cand se observa rezultatele?
Cat costa o sedinta de PRP?

Ridurile, petele pigmentare, cicatricile postacnee, parul rar si fragil toate fac parte din viata noastra, iar ele nu vor ocoli pe nimeni.

Acestea sunt amprente lasate de timp dar din fericire acum pot fi totuși estompate sau diminuate folosind (PRP)

Daca si tu cand te uiti in oglinda ai remarcat ca ai aceaste probleme suna si programeaza-te la o consultatie, iar eu dr Bortolini, medic specialist in chirurgie plastica, te pot ajuta sa ameliorezi aceste probleme si sa iti intineresti aspectul intregii fete !

Terapia PRP cu plasma autologa bogata in trombocite este cel mai modern tratament in domeniul regenerarii pielii prin forte proprii, de care poti beneficia, si care presupune recoltarea sangelui, procesarea si reinjectarea, in piele, cu rol in:

 • Stimularea reparari celulare
 • Sinteza de colagen
 • Stimularea cresterii firelor de par

Folosind resursele proprii, practic nu exista risc de alergii sau infectii, iar rezulatatele obtinute vor fi cat se poate de naturale si se mentin pe termen lung, conferind pielii un plus de fermitate, elasticitate si strălucire. In functie de modul de preparare si tehnica de injectare, PRP poate avea rol atat de regenerare, revitalizare cat si de umplere a ridurilor, prin stimularea colagenului.

PENTRU CE SE FOLOSESTE PRP ?

 • Revitalizarea pielii pe fata, gat, decolteu, maini (lipsa de elasticitate si fermitate)
 • Rehidratarea pielii uscate, imbatranite
 • Terapia semnelor de imbatranire cutanata: riduri, pete pigmentare
 • Terapia cicatricilor post acnee
 • Tratamentul alopeciei (cheliei)

CUM SE EFECTUEAZA PRP

Aplica o crema anestezica pe zona ce urmeaza a fi tratata pentru a nu simtii nimic.

Se recolteaza apoi o cantitate mica de sange, intr-o eprubeta sterila speciala, se centrifugheaza rapid pentru a selecta plasma cu trombocite (celule ce contin factorii de crestere si reparare), pentru ca apoi, plasma obtinuta, sa fie reinjectata in pielea pacientei, folosind un ac extrem de fin.

Ca in cazul oricarei injectii, in functie de sensibilitatea pielii, exista si un minim risc de vanatai (echimoze) care pot fi camuflate cu produse cosmetice si dispar in aproximativ 1 saptamana.

PRP poate fi combinat cu succes si cu mezoterapia ( injectarea unui cocktail de vitamine, minerale, aminoacizi si acid hialuronic ) cu scopul unei revitalizari si rejuvenari si mai puternice.

DE CATE SEDINTE DE PRP AI NEVOIE SI CAND SE OBSERVA REZULTATELE?

In medie, pentru terapiile de rejuvenare cu PRP la nivelul fetei, decolteului, mainilor, etc sunt necesare intre 3 si 6 sedinte la interval de o luna.

Pentru caderea parului sedintele pot varia intre 6 si 10 initial, la un interval de 2 saptamani, ulterior lunar, pentru ca pe termen lung sa se efectueze 1-2 sesiuni pe an. tratamentul poate fi repetat la nevoie.

Rezultatele sunt vizibile dupa prima luna de tratament si se imbunatatesc dupa fiecare sedinta.

Prin conceptul de frumusete integrata, BE PERFECT by Dr. Bortolini, se va face o analiza faciala detaliata se vor identifica zonele cu probleme si in aceiasi sedinta pot fi combinate cu succes si tratamentele cu toxina botulinica si acid hialuronic cat si cu interventiile chirurgicale la nivelul fetei.

CAT COSTA O SEDINTA DE PRP?

Pretul unei sedinte de PRP (terapie vampir) este calculat in functie de numarul de zone tratate si include absolut tot:

 • Consultatia pre-tratament si analiza faciala digitala
 • Substanta (PRP)
 • Anestezia
 • Procedura
 • Consultatiile post-tratament

Pentru un pret exact suna si programeaza-te  la o consultatie gratuita !

Servicii Chirurgicale NOU! PLATA SI IN RATE! Preturi (EUR)
PRP (Cresterea parului, reintinerirea pielii, estompare cicatrici postacneice) 190

PROGRAMARI

0767373328 drbortolini@beperfect.ro

Clinica isi rezerva dreptul de a selecta pacientii