Acasa » Servicii » Eliminare-cearcane-barbati

TRATAMENTUL CEARCANELOR CU ACID HIALURONIC

Tratamentul cearcanelor la barbati
Cum se efectueaza tratamentul cearcanelor?
Cand se observa rezultatele? Cat persista?
Tratarea completa a zonei perioculare
Cat costa tratamentul cearcanelor cu acid hialuronic?

Cearcanele la barbati pot aparea la orice varsta, chiar si in adolescenta, desi sunt mai frecvente in randul persoanelor vastnice.

Cearcanele sunt o afectiune usor de observat, de multe ori fiind puse pe seama noptilor pierdute si a oboselii accumulate. Defapt cauza lor este genetica iar cu trecerea timpului pielea isi pierde din fermitate, tesutul adipos se diminueaza, ceea ce duce la pierderea volumului iar zona infraorbitala devine adancita, pigmentata, ce creeaza un aspect trist, obosit, imbatranit.

Daca si tu te confrunti cu acesta problema suna si programeaza-te la o consultatie, iar eu dr Bortolini, medic specialist in chirurgie plastica, te pot ajuta sa scapi de aspectul inestetic al cearcanelor!

TRATAMENTUL CEARCANELOR LA BARBATI

Tratamentul de umplere a cearcanelor cu acid hialuronic este unul din cele mai bune tratamente pentru a reface volumul si a conferi luminozitate zonei de sub ochi.

Teosyal Redensity II Pure Sense este primul si unicul produs ce contine acid hialuronic special creat pentru zona delicata a cearcanelor si un complex de antioxidanti, vitamine, minerale si aminoacizi pentru o imbunatatire de durata aspectul pielii.

CUM SE EFECTUEAZA TRATAMENTUL CEARCANELOR?

Tratamentul cearcanelor consta in injectarea unei cantitati minime de acid hialuronic, cu o formula creata special pentru aceasta zona delicata, imbogatit cu aminoacizi, antioxidanti, minerale și vitamine pentru o revitalizare suplimentara !

Tratamentul nu este dureros, se foloseste o crema anestezica pentru amortirea zonei perioculare iar acidul hialuronic se introduce printr-o canula foarte fina, atraumatica.

Vei beneficia de cele mai noi tehnici de injectare utilizate pe plan international, in domeniul estetic. De asemenea iti voi acorda timpul necesar si toata atentia pentru ca rezultatele sa fie cele mai bune, in concordanta cu dorintele tale.

CAND SE OBSERVA REZULTATELE? CAT PERSISTA?

Efectele tratamentului cercanelor cu acid hialuronic se vad imediat: volumul cearcanelor refacut, se inlatura aspectului trist, obosit, pielea devine luminoasa, intinerita, pentru mult timp (pana la un an.

Pentru o perioada de 2-3 zile de la injectare pot aparea mici vanatai(echimoze, hematoame) care dispar treptat.

TRATAREA COMPLETA A ZONEI PERIOCULARE

Pentru un tratament complet se poate asocia si treapia PRP  pentru imbunatatirea aspectului pielii (pigmentare/textura) si toxina botulinica pentru tratamentul ridurilor superficiale de la coada ochiului aparute atunci cand zambim (ridurile laba de gasca).

Pentru intratinere va recomand  pentru acasa si crema speciala pentru conturul ochilor Teosyal Advanced Filler

Uneori, cazuri mai avansate, in care apar “pungile “ la nivelul  pleoapelor inferioare este nevoie de tratament chirurgical si anume de blefaroplastie inferioara.

Mai multe detalii despre blefaroplastie puteti gasiti in sectiunea chirurgie estetica.

Pentru a afla care este metoda cea mai potrivita pentru tine, te astept la un consult pentru a afla conceptul Be Perfect

CAT COSTA TRATAMENTUL CEARCANELOR CU ACID HIALURONIC?

Pretul pentru tratamentul cearcanelor este stabilit pe seringa (mililitru) de acid hialuronic include absolut tot:

  • Consultatia pre-tratament
  • Substanta (acidul hialuronic)
  • Anestezia
  • Procedura
  • Consultatiile post-tratament

In general este suficienta o seringa pentru tratamentul cearcanelor de la nivelul ambilor ochi.

Pentru un pret exact programeaza-te  la o consultatie gratuita !

PROGRAMARI

0767373328 drbortolini@beperfect.ro

Clinica isi rezerva dreptul de a selecta pacientii