Termeni și condiții

Site-ul este proprietatea BE PERFECT PLASTIC SURGERY S.R.L. Acest contract cadru guvernează utilizarea site-ului.

Prin utilizarea acestui website, acceptați în totalitate termenii și condițiile acestui contract cadru.

Proprietatea intelectuală

Conținutul site-ului, inclusiv baza de date accesibilă prin intermediul său, sunt proprietatea exclusivă a BE PERFECT PLASTIC SURGERY S.R.L. În cazul conținutului preluat de la terțe persoane sau de la utilizatorii site-ului, acesta va fi protejat prin precizarea sursei conținutului.

Utilizarea site-ului

Orice persoană poate vizualiza paginile site-ului. De asemenea, orice utilizator/vizitator poate descărca pentru uzul personal diferite informații de pe site.

Nu aveți permisiunea de a:

  • Publica informații de pe site pe alte site-uri sau suporturi media fără a menționa.
  • Vinde, închiria sau subcontracta material din site.
  • Reproduce sau copia conținutul site-ului în scop comercial
  • Acceptarea termenilor și condițiilor

Accesarea site-ului NU se va face prin nici o modalitate care ar putea cauza deteriorarea lui sau limitarea funcționalităților sale sau într-o modalitate care este contrară legii, frauduloasă, dăunătoare sau în legătură cu o activitate fraudulentă sau ilegală.

Pentru a primi informații din partea BE PERFECT PLASTIC SURGERY S.R.L, dvs. trebuie să vă dați acordul expres în acest sens prin abonarea la anumite servicii existente pe site.

Pentru a răspunde întrebărilor utilizatorilor și pentru a obține date referitoare la accesul pe site-ul nostru, poate fi necesară furnizarea de informații cu caracter personal, cum ar fi e-mail-ul și numărul de telefon. Aceste informații însă nu vor fi folosite pentru a transmite alte informații despre serviciile instituției noastre.

BE PERFECT PLASTIC SURGERY S.R.L se obligă să asigure confidențialitatea vizitatorilor site-ului său. Nu vor fi transmise către terți nici un fel de informații cu caracter personal, excepție făcând terții parteneri care asigură buna funcționare a acestui site.

Pot fi furnizate către terțe persoane atât informații de ordin general, trafic pe site, cât și alte informații statistice care nu conțin date cu caracter personal.

Acest site utilizează tehnologii care permit colectarea anumitor informații cu caracter tehnic despre utilizator: adresa de internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, și informații despre traficul realizat pe site-ul nostru.

Toate aceste informații colectate prin intermediul site-ului au scopul de a ajuta la îmbunătățirea serviciilor noastre.