Acasa » Servicii » Eliminare-cearcane

TRATAMENTUL CEARCANELOR CU ACID HIALURONIC

Tratamentul cearcanelor
Cum se efectueaza tratamentul cearcanelor?
Cand se observa rezultatele? Cat persista?
Tratarea intregii zone perioculare
Cat costa tratamentul cearcanelor cu acid hialuronic?

Cearcanele pot aparea la orice varsta, chiar si in adolescenta, desi sunt mai frecvente in randul persoanelor vastnice.

Cearcanele sunt o afectiune usor de observat, de multe ori fiind puse pe seama noptilor pierdute si a oboselii acumulate. Defapt cauza lor este genetica iar cu trecerea timpului pielea isi pierde din fermitate, tesutul adipos se diminueaza, ceea ce duce la pierderea volumului iar zona infraorbitala devine adancita, pigmentata, ce creeaza un aspect trist, obosit, imbatranit.

Daca si tu te confrunti cu acesta problema suna si programeaza-te la o consultatie, iar eu dr Bortolini, medic specialist in chirurgie plastica, te pot ajuta sa scapi de aspectul inestetic al cearcanelor!

TRATAMENTUL CEARCANELOR

Tratamentul de umplere a cearcanelor cu acid hialuronic este unul din cele mai bune tratamente pentru a reface volumul si a conferi luminozitate zonei de sub ochi.

Teosyal Redensity II Pure Sense este primul si unicul produs ce contine acid hialuronic special creat pentru zona delicata a cearcanelor si un complex de antioxidanti, vitamine, minerale si aminoacizi pentru o imbunatatire de durata aspectul pielii.

CUM SE EFECTUEAZA TRATAMENTUL CEARCANELOR?

Tratamentul consta in injectarea unei cantitati minime de acid hialuronic, cu o formula creata special pentru aceasta zona delicata, imbogatit cu aminoacizi, antioxidanti, minerale și vitamine pentru o revitalizare suplimentara.

Tratamentul nu este dureros, se foloseste o crema anestezica pentru amortirea zonei perioculare iar acidul hialuronic se introduce printr-o canula foarte fina, atraumatica.

Vei beneficia de cele mai noi tehnici de injectare utilizate pe plan international, in domeniul estetic. De asemenea iti voi acorda timpul necesar si toata atentia pentru ca rezultatele sa fie cele mai bune, in concordanta cu dorintele tale.

CAND SE OBSERVA REZULTATELE? CAT PERSISTA?

Efectele tratamentului se vad imediat: volumul cearcanelor refacut (datorita acidului hialuronic), se inlatura aspectului trist, obosit, iar pielea devine luminoasa, intinerita( datorita celorlate componente : antioxidanti, vitamine, minerale si aminoacizi), pentru mult timp (pana la un an).

Pentru o perioada de 2-3 zile de la injectare pot aparea mici vanatai (echimoze, hematoame) care dispar treptat.

Rezultatele se mențin pană la 12 luni, în funcție de metabolismul fiecarei persoane.

Dupa aceasta perioada este bine sa revi pentru a reimprosapata tratamentele si pentru a-ti mentine rezultatele pe care le iubesti atat de mult !

TRATAREA INTREGII ZONE PERIOCULARE

Prin conceptul de frumusete integrata, BE PERFECT by Dr. Bortolini, se va face o analiza faciala detaliata se vor identifica zonele cu probleme si in aceiasi sedinta pot fi combinate mai multe interventii de chirurgie estetica.

Pentru un tratament complet se poate asocia si treapia PRP  pentru imbunatatirea aspectului pielii (pigmentare/textura) si toxina botulinica pentru tratamentul ridurilor superficiale de la coada ochiului aparute atunci cand zambim (ridurile laba de gasca).

Pentru intretinere iti recomand,  pentru acasa, crema speciala pentru conturul ochilor Teosyal Advanced Filler.

Uneori, in cazuri mai avansate, in care apar “pungile “ la nivelul  pleoapelor inferioare este nevoie de tratament chirurgical si anume de blefaroplastie inferioara.

Mai multe detalii despre blefaroplastie puteti gasiti in sectiunea chirurgie estetica.

Pentru a afla care este metoda cea mai potrivita pentru tine, te astept la un consult pentru a afla conceptul Be Perfect.

CAT COSTA TRATAMENTUL CEARCANELOR CU ACID HIALURONIC ?

Pretul pentru tratamentul cearcanelor este stabilit pe seringa (mililitru) de acid hialuronic este intre 280 E si include absolut tot:

  • Consultatia pre-tratament
  • Substanta (acidul hialuronic juvederm volbella)
  • Anestezia
  • Procedura
  • Consultatiile post-tratament

In general este suficienta o seringa pentru tratamentul cearcanelor de la nivelul ambilor ochi.

Pentru un pret exact programeaza-te  la o consultatie gratuita !

0767373328 drbortolini@beperfect.ro

Clinica isi rezerva dreptul de a selecta pacientii