Acasa » Servicii » Lifting-de-coapse

Lifting-ul coapselor poate fi efectuat din mai multe motive. Daca iti doresti doar un pic de conturare a formei coapselor poti avea nevoie doar de liposucţie, in schimb daca ai pierdut in greutate şi ai exces de piele sau nu mai esti la prima tinerete, iar pielea ta este mai moale şi lasata atunci poti beneficia de liftingul de coapse.

Daca vrei sa stii ce interventie este indicata pentru tine, suna si programeaza-te pentru o consultatie, iar eu, dr. Bortolini, medic specialist chirurgie plastica iti voi explica tot ce trebuie sa stii si vom alege impreuna cea mai buna varianta pentru tine.

Operatia de lifting de coapse se adreseaza atât femeilor cât și bărbaților care au un exces de piele si/sau grasime la nivelul coapselor.

LIFTING-UL COAPSELOR DUPA PIERDEREA MASIVA DE GREUTATE (GASTRIC SLEEVE, BALON GASTRIC, ETC)

Dupa ce ai pierderdut brusc si masiv in greutate, pielea ta poate sa atarne si sa fie flasca in zona interna a coapselor si trebuie indepartata. Este important sa retii ca uneori incizia (cicatricea) poate fi ascunsa la nivelul zonei inghinale (ascunsa in slip), dar in cazul in care excesul este mare aceasta se poate intinde de la zona inghinala la genunchi pe fata interna a coapselor. In cursul interventiei vor fi eliminate partial si vergeturile de la nivelul coapselor.

Prin conceptul de frumusete integrata, BE PERFECT by Dr. Bortolini, operatia de implant mamar poate fi combinata si cu alte interventii de chirurgie estetica : liposuctielifting mamarabdominoplastielifting de brate sau cu alte proceduri injectabile !

NOU ! Pentru a iti face o idee de cum vei arata dupa aceasta interventie vom face o simulare a operatiei pe calculator.

INAINTE DE OPERATIA DE LIFTING DE COAPSE

In cadrul consultatiei vom discuta despre tot ceea ce presupune interventia si iti voi raspunde tuturor intrebarilor pe care le ai. Vom face masuratori, vom discuta si vom alege impreuna cea mai buna varianta pentru tine.

Se evalueaza starea de sanatate (eventualele boli, alergii, medicamente uzuale). Ulterior se recomanda efectuarea unor analize de sange.Inainte de operatie se recomanda evitarea utilizarii cu cel putin 14 zile premergator interventiei a medicamentelor de tip anti-inflamatoare sau aspirina (favorizeazasangerarea).

Anticonceptionalele trebuiesc oprite cu 4-6 saptamani inainte de operatie deoarece cresc riscul de complicatii tromboembolice (formarea de cheaguri in sange).

Trebuie evitata expunerea excesiva la soare sau la solar inainte de operatieDe asermenea, este recomandat sa se opreasca fumatul cu cel putin 1 luna inainte sau macar sa se reduca considerabil numarul tigarilor fumate pe zi (ingreuneaza procesul de cicatrizare si pot aparea complicatii).

Operatia nu se efectueaza in perioada ciclului menstrual.In ziua operatiei nu veti manca si nu veti bea nimic cu minim 6 ore inainte de aceasta.

Este recomandata evitarea unghiilor cu gel sau a culorilor inchise (pentru ca interfera cu aparatele de anestezie), cremelor de corp in dimineata respectiva.

OPERATIA DE LIFTING DE COAPSE

Aceasta procedura este efectuata sub anestezie generala şi de obicei dureaza intre 1 şi 3 ore. Înainte de a instalarea anesteziei, se deseneaza marcajele pe coapsele tale cu un marker. Exista mai multe tehnici in functie de particularitatile tale:

  1. Daca ai doar o cantitate moderata de grasime in exces, fara exces de piele, lipoaspiraţia este suficienta, iar inciziile vor fi punctiforme si ascunse in slip.
  2. In cazul in care ai si exces de piele, iar acesta este minim-moderat, localizat in zona inghinala, procedura necesita doar o incizie limitata şi camuflata in slip.

In schimb daca suferi de un exces mare de piele si grasime, frecvent dupa pierderile in greutate, incizia se intinde pe toata latura interna a coapsei, din zona inghinala pana aproape de genunchi in functie de excesul de piele.

DUPA OPERATIA DE LIFTING DE COAPSE

Spitalizarea pentru operatia de lifting de coapse este in medie de 1 zi.

Eu, dr. Bortolini iti recomand ca in primele zile de recuperare sa te odihnesti bine, sa te hidratezi, mesele trebuie sa fie usoare, in cantitate mica si regulate.

Durerea postoperatorie este de regula de intensitate mica-medie in functie de amploarea operatiei. Vanataile (echimoze) si umflaturile (edemul) de la nivelul zonelor operate dispar in doua saptamani.

In primele zile dupa operatie si trebuit urmat un tratament analgezic si antibiotic timp de 5-7 zile.
Firele de sutura se pot resorbi (daca se utilizeaza fire resorbabile), sau se extrag la 14 zile postoperator.

Efortul fizic va fi evitat complet primele 2 luni, fiind apoi reluat progresiv.

Cicatricile postoperatorii pot fi rosii in primele luni postoperator, dupa care tind sa se estompeze (pana la 1 – 2ani postoperator). Expunerea la soare prelungita si solar va fi evitata in primele 9 luni postoperator. (cicatricea finala nu depinde numai de sutura, ci si de modul in care organismul tau vindeca)

Corsetul elastic (pantalonul elastic) trebuie purtat timp de minim 4 – 6 saptamani pentru a favoriza asezarea pielii.

Controalele vor fi la inceput la 2-3 zile pana la 2 saptamani, iar ulterior la 3,6,12 luni.

CAT COSTA O OPERATIE DE LIFTING DE COAPSE?

Pretul unei operatii de lifting de coapse variaza in functie de tehnica si de zilele de spitalizare si include :

  • Consultatia preoperatorie
  • NOU : Simulare digitala a operatiei 
  • Anestezia
  • Operatia
  • Spitalizarea o noapte
  • Controalele si pansamentele postoperatorii

In cazul in care interventia este combinata si cu alte porceduri (ex: abdomnioplastielifting de coapselifting de sani etc.) vei avea un discount pentru pachetul de interventii adaptat nevoilor tale.

Pentru un pret exact suna si programeaza-te  la o consultatie !

Servicii Chirurgicale NOU! PLATA SI IN RATE! Preturi (EUR)
Lifting de coapse: 4000
0767373328 drbortolini@beperfect.ro

Clinica isi rezerva dreptul de a selecta pacientii