Acasa » Servicii » Beneficiile-procedurilor-injectabile-cu-acid-hialuronic

BENEFICIILE PROCEDURILOR INJECTABILE CU ACID HIALURONIC

Ce sunt procedurile injectabile cu acid hialuronic?
Pentru ce este folosit acidul hialuronic în medicina estetică?
Care sunt beneficiile procedurile injectabile cu acid hialuronic?
La ce rezultate să te aștepți?

Beneficiile procedurilor injectabile cu acid hialuronic

Corpurile noastre produc în mod natural acid hialuronic, o substanță ”minune” care are capacitatea de a reține apa în pielea noastră. Pe măsură ce îmbătrânim, producția noastră de acid hialuronic încetinește dramatic și pielea își pierde capacitatea de a stoca umezeala. Procedând astfel, derma își pierde din fermitate și grosime, ceea ce ne face să părem mai în vârstă și obosiți. Acidul hialuronic are capacitatea incredibilă de a atrage și depozita umezeala în piele, ajutând astfel ca pielea să arate fină, hidratată și elastică, estompând imperfecțiunile.

Din fericire și, deși nu se poate completa aceeași cantitate de acid hialuronic pe care o producem, există opțiuni care ajută la restabilirea nevoii pielii de acid hialuronic, astfel încât să o menținem frumoasă și tânără.

Cea mai eficientă soluție este acidul hialuronic injectat, nu numai pentru a ajuta la inversarea semnelor îmbătrânirii, ci și pentru a le preveni din timp.

Ce sunt procedurile injectabile cu acid hialuronic?

Procedurile injectabile cu acid hiaulronic sunt o opțiune foarte populară pentru a reduce aspectul liniilor faciale care rezultă din îmbătrânire, expunerea excesivă la factori ai radiației solare sau poluarea din mediu.

Materialele de umplutură care se folosesc în consultație, cum ar fi Juvederm, sunt fabricate cu acid hialuronic, așa cum am spus mai devreme: o substanță care se găsește în mod natural în țesuturile conjunctive ale corpului. Odată injectate, acestea au capacitatea de a umple pielea care și-a pierdut volumul sau elasticitatea în timpul procesului de îmbătrânire.

Procedurile injectabile de acid hialuronic tratează ridurile din interior, făcând pielea să pară mai tânără și întinerită. În plus, ajută la menținerea sau restabilirea hidratării, conferă volum pielii și stimulează creșterea de noi celule de colagen.

Beneficiile procedurilor injectabile cu acid hialuronic

Pentru ce este folosit acidul hialuronic în medicina estetică?

Beneficiile procedurilor injectabile cu acid hialuronic

Acest tip de umplutură este utilizat pentru cutele și ridurile faciale care apar în timp. Cele mai frecvente proceduri injectabile cu acid hialuronic sunt:

  • mărire buze;
  • mărire pomeți;
  • corectarea bărbiei;
  • eliminarea cearcănelor;
  • conturarea tâmplelor;
  • tratament riduri.

Care sunt beneficiile procedurile injectabile cu acid hialuronic?

Unul dintre cele mai mari beneficii ale procedurilor injectabile cu acid hialuronic este acela că, deoarece corpul nostru produce această componentă în mod natural, nu există riscul de reacție alergică. În plus, materialele de umplutură pe bază de acid hialuronic, precum Juvederm, oferă rezultate imediate.

La părăsirea consultației, pacienta sau pacientul poate observa imediat rezultate excelente care se îmbunătățesc odată cu trecerea zilelor.

Una dintre cele mai atractive caracteristici ale materialelor de umplutură cu acid hialuronic este că rezultatele durează de la 6 la 12 luni, în funcție de gradul de reticulare a produsului folosit. În plus, umpluturile cu acid hialuronic sunt reversibile.

Beneficiile procedurilor injectabile cu acid hialuronic
Beneficiile procedurilor injectabile cu acid hialuronic

La ce rezultate să te aștepți?

Procedurile injectabile cu acid hialuronic se fac în consultație și durează de obicei câteva minute, în funcție de faptul dacă se lucrează pe o zonă, mai multe sau pe întreaga față.

Procedurile injectabile cu substanțe naturale sunt minim invazive, ceea ce înseamnă că te poți aștepta la un timp de inactivitate redus sau deloc.

Procedurile injectabile cu acid hialuronic ajută la:

  • hidratarea piellii;
  • obținerea volumului dorit;
  • stimularea de noi celule de colagen;
  • netezirea liniilor fine.

Dacă simți că fața ta și-a pierdut din volum și elasticitate, acidul hialuronic poate fi marele tău aliat.

La Clinica Be Perfect București, Dr. Alin Bortolini poate obține rezultate excelente cu procedurile injectabile cu acid hialuronic și adoră aspectul natural și tineresc pe care îl oferă pacientelor sale.

0767373328 drbortolini@beperfect.ro

Clinica isi rezerva dreptul de a selecta pacientii