Acasa » Servicii » Xantelasme

PUNCTE DE GRASIME DE PE PLEOAPE

Operatia de xantelasme
Dupa operatia de xantelasme
Cat costa o operatie de eliminare a xantelasmelor?

Daca ai observat ca ai pete inestetice de grasime alb-galbui din jurul ochilor, acestea sunt depozite de grasime, situate superficial in piele si inseamna ca suferi de xantelasme.

Acestea apar frecvent la nivelul pleoapelor inferioare sau superioare, sub forma unor insule alb-galbui, usor supradenivelate. Sunt moi, nedureroase si au suprafaţa neteda cu margini bine delimitate.

Odata aparute xantelasmele, nu dispar de la sine, ci dimpotriva, cresc lent in dimensiuni. Ele evolueaza lent si sunt inestetice, invadand tesuturile din jur. Nu exista tratament preventiv. Daca nu se opereaza, xantelasmele ajung la dimensiuni impresionante, iar in acest caz interventia chirurgicala devine dificila.

Uneori pot aparea la mai multi membrii ai aceleiasi familii. Cam jumatate dintre persoanele cu xantelasme prezinta un nivel ridicat al grasimilor in sange (colesterol, trigliceride). Asa ca iti recomand sa faci un consultul medical (medic de familie, internist, nutriţionist) pentru stabilirea regimului si tratamentului necesar.

Din pacate tratamentul xantelasmelor (grasimii de pe pleoape) este doar chirurgical asa ca suna si programeaza-te la o consulatie iar eu, Dr. Bortolini – medic specialist chirurgie plastica te pot ajuta sa scapi de acest aspect neplacut !

OPERATIA DE XANTELASME

Operatia de eliminare a xantelasmelor (puctelor de grasime de pe pleoape) dureaza aproximativ 15-30 min. Se realizeaza cu anestezie locala, nu este dureroasa si nu este nevoie de spitalizare. La 30 min-1 ora dupa operatie poti pleca acasa si vei reveni pentru pansamente in zilele urmatoare.

Rezultatul este cu atat mai bun cu cat vei veni mai repede la tratament, atunci cand formatiunea are dimensiuni mici (cativa milimetri pana la un centimetru).

DUPA OPERATIA DE XANTELASME

Sunt necesare 1-2 vizite pentru control, iar scoaterea firelor de sutura se face la 7-10 zile.

Odata cu indepartarea xantelasmelor se poate asocia, in cadrul aceleiasi interventii, si  operatia de blefaroplastie superioara sau inferioara pentru a trata excesul de piele de la nivelul pleoapelor sau a corecta “pungile de sub ochi”. Pentru mai multe detalii consultati si sectiunea “blefaroplastie

CAT COSTA O OPERATIE DE ELIMINARE A XANTELASMELOR?

Pretul unei operatii pentru eliminare a xantelasmelor (puctelor de grasime de pe pleoape) include tot:

  • Consultatia preoperatorie 
  • Anestezia
  • Operatia
  • Controalele si pansamentele postoperatorii

Pentru un pret exact suna si programeaza-te  la o consultatie !

Servicii Chirurgicale NOU! PLATA SI IN RATE! Preturi (EUR)
Xantelasme (Pete de Grasime pe Pleoape) 300
0767373328 drbortolini@beperfect.ro

Clinica isi rezerva dreptul de a selecta pacientii