Acasa » Servicii » Conturare-tample

CONTURARE TAMPLE CU ACID HIALURONIC – ZONA TEMPORALA

Umplerea si conturarea zonei temporale
Cum se efectuează procedura?
Când se observă rezultatele tratamentului cu acid hialuronic? Cât persistă?
Cat costa conturarea zonei tamplelor cu acid hialuronic?

Conturare tample

Odata cu trecerea timpului si cu inaintarea in varsta apare pierderea volumului facial si la nivelul tamplelor. Are loc scaderea treptata a cantitatii de tesut adipos, scade masa musculara, oasele se atrofiaza, dand un aspect concav, gol, imbatranit. Unele persoane genetic se nasc cu o lipsa de volum in zona temporala (a tamplelor).

Daca si tu te confrunti cu acesta problema suna si programeaza-te la o consultatie, iar eu dr Bortolini, medic specialist in chirurgie plastica, te pot ajuta sa scapi de aspectul inestetic al zonei tamplelor!

UMPLEREA SI CONTURAREA ZONEI TEMPORALE

Pentru umplerea si conturarea zonei tamplelor se pot folosi mai multe tipuri de substanțe insa acidul hialuronic este cea mai buna varianta.

Acidului hialuronic este o substanta 100% naturala ce se gaseste in corpul uman la nivelul pielii si altor structuri.

Folosesc branduri de top de acid hialuronic pentru mărirea pometilor precum Juvederm Voluma sau Teosyal Ultra Deep.

Vei beneficia de cele mai noi tehnici de injectare utilizate pe plan internațional, în domeniul estetic. De asemenea iti voi acorda timpul necesar si toata atentia pentru ca rezultatele sa fie cele mai bune, in concordanta cu dorintele tale.

CUM SE EFECTUEAZĂ PROCEDURA?

Conturare tample

Pentru a avea un confort deplin se foloseste crema anestezica sau anestezie locala si nu veti simti absolut nimic !

Acidul hialuronic se injecteaza la nivelul zonei tamplelor profund pentru a elimina concavitatile si a oferi un aspect natural reechilibrand proportiile fetei.

Prin conceptul de frumusete integrata, BE PERFECT by Dr. Bortolini, se va face o analiza faciala detaliata se vor identifica zonele cu probleme si in aceiasi sedinta pot fi combinate mai multe interventii de chirurgie estetica.

Pentru un tratament global al intregii fete se pot trata si alte zone cu acid hialuronic sau combina si alte proceduri minim invazive ( PRPlifting cu fire etc.)

Ultimele cercetari in domeniu arata ca daca marim si conturam si pometii (asa cum se incearca, fara succes, de multe ori prin machiaj) fata va capata un aspect mai tineresc, atragator si sexy !

Pentru a afla mai multe trucuri de frumusete si pentru a stii ce ti se potriveste cel mai bine programeaza-te la o consultatie si vei beneficia gratis de o analiza faciala digitala !

Astfel in acesiasi sedinta se pot : mari si contura buzelemari pometii, trata cearcanele sau ridurile!

CÂND SE OBSERVĂ REZULTATELE TRATAMENTULUI CU ACID HIALURONIC? CÂT PERSISTĂ?

Rezultatele sunt vizibile imediat, dar aspectul final apare dupa cateva zile cind edemul (tumefierea) dispare total iar acidul hialuronic se aseaza corespunzator.

Pentru o perioada de 2-3 zile de la injectare pot aparea mici vanatai (echimoze, hematoame) care dispar treptat.

Rezultatele se mențin până la 18 luni, în funcție de tipul de acid hialuronic si de metabolismul fiecarei persoane. Dupa aceasta perioada este bine sa revi pentru a reimprosapata tratamentele si pentru a-ti mentine rezultatele pe care le iubesti atat de mult !

CAT COSTA CONTURAREA ZONEI TAMPLELOR CU ACID HIALURONIC?

Pretul este stabilit pe seringa (mililitru) de acid hialuronic si include absolut tot:

  • Consultatia pre-tratament si analiza faciala digitala 
  • Substanta (acidul hialuronic)
  • Anestezia
  • Procedura
  • Consultatiile post-tratament

Pentru a vedea pretul pentru fiecare interventie vizitati sectiunea TARIFE. Daca intr-o sedinta se folosesc mai multe seringi pentru mai multe zone se ofera un discount per pachetul de tratamente.

Pentru un pret exact programeaza-te la o consultatie gratuita !

Conturare tample
0767373328 drbortolini@beperfect.ro

Clinica isi rezerva dreptul de a selecta pacientii