Acasa » Despre-dr-bortolini

DESPRE MINE

DR. BORTOLINI ALIN – MEDIC SPECIALIST CHIRURGIE PLASTICA SI ESTETICA

Sunt dr.Bortolini Alin BogdanMedic Specialist Chirurgie Plastica si Estetica , absolvent al Facultatii de Medicina UMF „Carol Davila” Bucuresti. Am ales sa fiu medic chirurg plastician datorita pasiunii mele pentru frumos!

Atat in domeniul personal cat si profesional am tintit intotdeauna spre  a face lucrurile cat se poate de bine, iar rezultatele mele sunt pe masura efortului depus.

In urma examenului de admitere, am intrat la Facultatea de Medicina UMF “Carol Davila “ Bucuresti cu nota 9,70, iar pe parcursul facultatii am fost printre cei mai buni, cu burse de merit in fiecare an. La concursul national de rezidentiat am obtinut unul dintre cele mai mari punctaje si am ales cu pasiune, chirurgia plastica, o specialitate medicala de top!

Perfectionarea mea ca si medic specialist a avut loc in in centre de prestigiu din Bucuresti: Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Carol Davila si Spitalul Clinic de Chirurgie Plastica Reconstructiva si Arsuri. De asemenea am lucrat in clinici private, sub indrumarea celor mai buni medici din domeniul chirurgiei estetice, participand la numeroase operatii de remodelare faciala si corporala.

Am ales totodata sa particip la stagii internationale de pregatire in domeniul chirurgiei plastice in tari renumite pentru rezultate exceptionale precum Brazilia-Rio de Janeiro-Taubate si ItaliaOspedale Vittorio Emanuele, Catania, Sicilia. Aceste experiente m-au ajutat sa imi largesc si mai mult orizonturile in ceea ce priveste frumosul si perfectiunea! 

In ceeea ce priveste desfasurarea activitatii mele, am ales sa nu fac compomisuri nici la calitatea materialelor, nici a aparaturii si nici in ceea ce priveste educatia mea continua, insemnand citirea celor mai noi carti in domeniu, a celor mai noi articole si participarea la conferinte de cerecetare, lucru ce  se observa in rezultatele mele.

De asemenea participarea mea constanta la cursuri de formare profesionala si congrese de specialitate in domeniul chirurgiei plastice si estetice, ma ajuta sa fiu un chirurg plastician modern si la curent cu toate noutatile in domeniul estetic!

Programeaza-te

DE CE SA ALEGI “BE PERFECT PLASTIC SURGERY”?

Dr. Bortolini – medic specialist chirurgie plastica si estetica si microchirugie reconstructiva, membru al colegiului medicilor si ACPR.
Dedicat in a obtine rezultatele cele mai bune
Asiguram un nivel inalt al sigurantei procedurilor si al ingrijirilor medicale
Te ajutam sa iti implinesti dorintele tale estetice
Personal medical cu experienta in chirurgie estetica si amabil si atent cu tine
Clinici moderne si confortabile cu dotari de ultima ora