Acasa » Servicii » Barbie-dubla

LIPOSUCTIA ZONEI CERVICALE

Inainte de operatia pentru barbie dubla
Operatia de liposuctie cervicala
Dupa operatia pentru barbie dubla
Cat costa o operatie de liposuctie cervicala?
Barbie dubla 3D

Daca ai barbia lipsita de fermitate, putin lasata, sau chiar dubla si te gandesti cum sa scapi de gusa, afla ca acum exista tratamente eficiente cu rezultate pe termen lung si recuperare rapida, iar eu dr. Bortolini, medic specialist chirurgie plastica te pot ajuta sa scapi definitiv de acest complex ! Suna si programeaza-te la o consultatie !

Mai bine de jumatate dintre vedetele de la Hollywood si din showbizului romanesc au suferit de acest complex si au apelat la sculptarea barbiei de catre medicul plastician !

Aceasta manifestare poate afecta si fetele foarte slabe, desi intr-adevar, este mai des intalnita la persoanele cu un oarecare exces de greutate.

Grasimea din zona cervicala poate fi inlaturata prin lipoliza (simpla injectare unei substanete ce reduce depozitele de grasime) sau lipoaspiratie. In cazul unei varste mai avansate si a unei barbii duble foarte evidente, cu exces mare de piele, se poate realiza un lifting cervical, o interventie de intindere a gatului ce modeleaza atat straturile adipoase cat si tesutul muscular si remediaza problema excesului de piele.

Lipoaspiratia este procedura chirurgicala prin care se elimina prin aspiratie depozitele de grasime in exces sub anestezie generala sau locala. Este ideal ca persoana sa fie tanara si sa aiba o buna elasticitate a pielii, pentru a se mula pe noul contur. In unele cazuri liposuctia este practicata ca procedura chirurgicala de sine statatoare, dar poate fi asociata altor interventii sau a altor zone de lipoaspiratie.

INAINTE DE OPERATIA PENTRU BARBIE DUBLA

In cadrul consultatiei vom discuta despre tot ceea ce presupune interventia pentru corectarea barbiei duble , care sunt riscurile si limitarile ei iti voi raspunde tuturor intrebarilor pe care le ai. Vom face masuratori si vom alege impreuna cea mai buna varianta pentru tine.

Se evalueaza starea de sanatate (eventualele boli, alergii, medicamente uzuale). Ulterior se recomanda efectuarea unei  ecografi abdominale si analize de sange.

Inainte de operatie se recomanda evitarea utilizarii cu cel putin 14 zile premergator interventiei a medicamentelor de tip anti-inflamatoare sau aspirina (favorizeaza sangerarea).

Anticonceptionalele trebuiesc oprite cu 4-6 saptamani inainte de operatie deoarece cresc riscul de complicatii tromboembolice (formarea de cheaguri in sange).

Trebuie evitata expunerea excesiva la soare sau la solar inainte de operatie

De asermenea, este recomandat sa se opreasca fumatul cu cel putin 1 luna inainte sau macar sa se reduca considerabil numarul tigarilor fumate pe zi (ingreuneaza procesul de cicatrizare si pot aparea complicatii).

Operatia pentru barbia dubla nu se efectueaza in perioada ciclului menstrual.

In ziua operatiei trebuie sa nu consumi alimente si lichide cu minim 6 ore inainte de aceasta.

Este recomandata evitarea unghiilor cu gel sau a culorilor inchise pentru ca interfera cu aparatele de anestezie *, cremelor de corp in dimineata respectiva.

OPERATIA DE LIPOSUCTIE CERVICALA

Daca este vorba doar de tratarea zonei gatului (a gusii) se poate face lipoaspiratie sub anestezie locala cu sau fara putina sedare pentru confortul pacientului.

Inciza de abord (cicatricea) – este de obicei unica, mica de 3mm sub barbie. Initial in zonele abordate se infiltreaza un lichid (care contine anestezic si o substanta vasoconstrictoare) cu scopul de a reduce trauma si sangerarea. Apoi un tub subtire ( canula ) este introdusa prin aceste incizii pentru a disloca tesutul grasos in exces prin miscari de dute-vino. Apoi acest exces este indepartat prin aspirarea lui.

Durata interventiei de liposuctie cervicala este, in medie, de 1 ora.

La sfarsitul interventiei, la nivelul zonei tratate este aplicata o banda elastica.

DUPA OPERATIA PENTRU BARBIE DUBLA

Daca operatia de liposuctie cervicala a fost facuta cu doar cu anestezie locala pacientul poate pleca acasa. Daca este nevoie de sedare sau anestezie generala pacientul ramane 1 noapte.

Durerea postoperatorie este de regula de mica intensitate. Vanataile (echimoze) si umflaturile (edemul) de la nivelul zonelor operate dispar in doua saptamani

In primele zile dupa operatie si trebuit urmat un tratament analgezic si antibiotic timp de 5-7 zile.

Corsetul elastic trebuie purtat timp de minim 4 – 6 saptamani pentru a favoriza asezarea pielii.

Trebuie evitat efortul fizic si sportul timp de cel putin 1 luna si trebuie reluat progresiv.

Masajul zonelor lipoaspirate poate fi inceput imediat dupa disparitia vanatailor si umflaturilor.

Trebuie sa ne vedem la control la inceput la 2-3 zile iar ulterior la 3,6,12 luni.

CAT COSTA O OPERATIE DE LIPOSUCTIE CERVICALA ?

Pretul unei operatii pentru corectarea barbiei duble (liposuctie cervicala)  include:

  • Consultatia preoperatorie
  • NOU: Analiza faciala digitala 
  • Anestezia
  • Operatia
  • Controalele si pansamentele postoperatorii

In cazul in care se practica lipoaspiratia pentru mai multe zone se face un discount pentru pachetul de tratamente. Programeaza-te  la o consultatie !

Servicii Chirurgicale NOU! PLATA SI IN RATE! Preturi (EUR)
• Barbie Dubla – (Liposuctie) 1600
0767373328 drbortolini@beperfect.ro

Clinica isi rezerva dreptul de a selecta pacientii