Acasa » Servicii » Lifting-de-brate

Liftingul bratelor poate fi efectuat din mai multe motive. Daca iti doresti doar un pic de conturare a formei braţului poti avea nevoie doar de liposucţie, dar daca ai pierdut mult in greutate si ai exces de piele sau nu mai esti la prima tinerete iar pielea este moale şi lasata poti beneficia de aceasta procedura.

Suna si programeaza-te la o consulatie iar eu, dr Bortolini Alin, medic specialist chirurgie plastica, iti voi spune care este cea mai buna varianta pentru tine !

Operatia de brahioplastie se adreseaza atât femeilor cât și bărbaților care au un exces de piele +/- grasime la nivelul bratelor.

LIFTING DE BRATE DUPA PIERDEREA MASIVA DE GREUTATE (GASTRIC SLEEVE, BALON GASTRIC, ETC)

Dupa pierderea brusca si masiva de greutate (postbariatic), pielea poate sa atarne dand senzaţia ca braţele sunt inca grele si flasce. Brahioplastia poate fi efectuata pentru a indeparta asa numitele „aripi de liliac” prin indepartarea excesului de grasime şi de piele de la nivelul braţului. Este important sa reţi ca uneori incizia (cicatricea) poate fi ascunsa la nivelul subtioarei dar in cazul in care excesul este mare, este nevoie de o procedura mai ampla iar cicatricea se poate intinde de la subţioara pana la nivelul cotului.

Prin conceptul de frumusete integrata, BE PERFECT by Dr. Bortolini, operatia de implant mamar poate fi combinata si cu alte interventii de chirurgie estetica : liposuctielifting mamarabdominoplastie sau cu alte proceduri injectabile !

Brahioplastia (liftingul bratelor) desi poate fi o operatie de sine statatoare frecvent poate fi combinata si cu alte interventii (abdominoplastie, lifting mamar, liposuctie, etc)

NOU ! Pentru a iti face o idee de cum vei arata dupa aceasta interventie vom face o simulare a operatiei pe calculator.

INAINTE DE OPERATIA DE BRAHIOPLASTIE

In cadrul consultatiei vom discuta despre tot ceea ce presupune interventia si iti voi raspunde tuturor intrebarilor pe care le ai. Vom face masuratori, vom discuta si vom alege impreuna carianta care ti se potriveste tie. Se evalueaza starea de sanatate (eventualele boli, alergii, medicamente uzuale). Ulterior se recomanda efectuarea unor analize de sange.

Inainte de operatie se recomanda evitarea cu cel putin 14 zile inainte de interventie a medicamentelor de tip anti-inflamatoare(nurofen, ketonal) sau aspirina (favorizeaza sangerarea).

Anticonceptionalele trebuie oprite cu 4-6 saptamani inainte de operatie deoarece cresc riscul de complicatii tromboembolice (formarea de cheaguri in sange).

Trebuie evitata expunerea excesiva la soare sau la solar inainte de operatie.

De asermenea, este recomandat sa se opreasca fumatul cu cel putin 1 luna inainte sau macar sa se reduca considerabil numarul tigarilor fumate pe zi (ingreuneaza procesul de cicatrizare si pot aparea complicatii).

Operatia nu se efectueaza in perioada ciclului menstrual.

In ziua operatiei trebuie sa nu consumi alimente si lichide cu minim 6 ore inainte de aceasta.

Este recomandata evitarea unghiilor cu gel sau a culorilor inchise (pentru ca interfera cu aparatele de anestezie) si a cremelor de corp in dimineata respectiva.

OPERATIA DE LIFTING DE BRATE

Aceasta procedura este efectuata sub anestezie generala şi de obicei dureaza aproximativ 2 ore.

TIPURI DE BRAHIOPLASTIE

1) Pentru pacienţii care au doar grasime in exces in cantitate moderata, fara piele in exces, lipoasuctia este suficienta, iar inciziile vor fi punctiforme.

2) În cazul pacienţilor ce au doar un exces minim de piele localizat langa subţioara (axila), procedura necesita doar o incizie limitata şi camuflata in subţioara.

3) Daca pacienţii se prezinta cu multa piele in exces, aşa cum este cazul pacienţilor ce au scazut masiv in greutate, incizia se intinde de la cot, pe toata latura interna a braţului, pana la subţioara, şi uneori chiar pana pe peretele lateral al toracelui.

DUPA OPERATIA DE LIFTING DE BRATE

Spitalizarea este in medie de 1 zi.

Eu, dr. Bortolini iti recomand ca in primele zile de recuperare sa te odihnesti bine, sa te hidratezi, mesele trebuie sa fie usoare, in cantitate mica si regulate.

Durerea postoperatorie este de regula de intensitate mica-medie. Vanataile (echimoze) si umflaturile (edemul) de la nivelul zonelor operate dispar in doua saptamani.

In primele zile dupa operatie si trebuie urmat un tratament analgezic si antibiotic timp de 5-7 zile.

Firele de sutura se vor resorbi (daca se utilizeaza fire resorbabile), sau se extrag la 14 zile postoperator.

Efortul fizic va fi evitat complet primele 2 luni, fiind apoi reluat progresiv.

Cicatricile postoperatorii vor fi rosii in primele luni postoperator, dupa care tind sa se estompeze (pana la 1 – 2ani postoperator). Expunerea la soare si solar prelungita va fi evitata in primele 9 luni postoperator. (cicatricea finala nu depinde numai de sutura, ci si de modul in care organismul dumneavoastra vindeca)

Corsetul elastic (manecutele) trebuie purtat timp de minim 4 – 6 saptamani pentru a favoriza asezarea pielii si un rezultat cat mai bun.

Controalele vor fi la 2-3 zile postoperator pana cand se scot firele, iar ulterior, la 3,6,12 luni.

CAT COSTA O OPERATIE DE LIFTING DE BRATE (BRAHIOPLASTIE)?

Pretul unei operatii de lifting de brate variaza in functie complexitatea cazului si include tot:

  • Consultatia preoperatorie
  • NOU : Simulare digitala a operatiei
  • Anestezia
  • Operatia
  • Spitalizarea o noapte
  • Controalele si pansamentele postoperatorii

In cazul in care interventia este combinata si cu alte porceduri (ex: abdomnioplastielifting de coapselifting de sani etc.) vei avea un discount pentru pachetul de interventii adaptat nevoilor tale.

Pentru un pret exact suna programeaza-te la o consultatie !

Servicii Chirurgicale NOU! PLATA SI IN RATE! Preturi (EUR)
Lifting de brate: 3500

PROGRAMARI

0767373328 drbortolini@beperfect.ro

Clinica isi rezerva dreptul de a selecta pacientii