Cine poate beneficia de tratementul riduri cu toxina botulinica?

Este cunoscut faptul că tratamentele cosmetice cu toxina botulinica sunt populare printre persoanele de peste 40 de ani. Ceea ce majoritatea oamenilor nu știu este că substanțele injectabile anti-aging nu sunt exclusiv pentru bărbații și femeile care sunt de vârstă mijlocie și mai bătrâni.
Pot beneficia de tratamentul ridurilor cu toxina botulinica chiar și persoanele cu vârsta cuprinsă între 25 și 35 de ani care observă apariția liniilor fine sau ridurilor de expresie, de suprafață sau cele mult mai adânci. Dacă simți că te preocupă acest lucru și că acest tratament ar fi o soluție pentru tine, iată câteva beneficii pe care toxina botulinică le poate avea înainte ca ridurile să devină permanente și excesiv dezvoltate.

Toxina botulinica întârzie dezvoltarea permanentă a ridurilor

În timp ce nu există nici o modalitate de a opri procesul natural de îmbătrânire, putem însă amâna îmbătrânirea pielii. Injectările cu toxina botulinică pot ajuta în acest demers deoarece pot inhiba contracțiile musculare faciale.
Când mușchii nu se pot contracta, ridurile nu se pot forma și nu e pot transforma în elemente permanente pe față. Odată cu tratamentul cu toxina botulinica, nu numai că vom putea stopa dezvoltarea precoce a liniilor fine, dar vom putea, de asemenea, să prevenim formarea de noi riduri.

Toxina botulinica tratează semnele îmbătrânirii mai ușor și mai eficient decât 10 ani mai târziu

Dacă medicii consideră că este ușor să trateze o boală în stadiul incipient, și medicii specialiști în chirurgie estetică consideră că este mai ușor să trateze semnele îmbătrânirii atunci când sunt încă în stadiul de dezvoltare.
Dacă ne dorim o înfățișare cât mai atractivă și tânără atunci când vom ajunge la o vârstă mai înaintată, câteva măsuri de prevenție sunt recomandate încă de pe acum. Ridurile și alte linii fine sunt mai ușor de tratat atunci când sunt încă în dezvoltare inițială decât atunci când sunt într-un stadiu avansat.
Elementele externe, cum ar fi radicalii liberi și expunerea la soare, pot grăbi procesul de îmbătrânire. Până să ne dăm seama, semnele îmbătrânirii sunt deja vizibile pe fața noastră și pot fi dificil de tratat. Prin urmare, o soluție ar fi toxina botulinica ca tratament preventiv dacă expunerea constantă la astfel de elemente reprezintă o amenințare pentru pielea noastră.
Toxina botulinica este o soluție cosmetică sigură și eficientă chiar și pentru tinerii adulți și doar atunci când este administrat de un medici specialist în chirurgie estetică. Dr. Bortolini Alin, fondatorul conceptului de frumusețe integrată Be Perfect București, te așteaptă la o consultație pentru a afla mai multe despre tratamentele ridurilor cu toxina botulinica.