Acasa » Servicii » Laser-eco2-lutronic

Tratament cu laser eCO2 Lutronic

Cum funcționează laserul eCO2 Lutronic?™?
Beneficiile tratamentului
Problemele pe care le poate rezolva

Cu tehnologia de ultimă generație eCO2 de la Lutronic, obții rezultate spectaculoase pentru îmbunătățirea aspectului și sănătății pielii tale. Descoperă mai jos ce poți aștepta de la acest tratament revoluționar.

Cum funcționează laserul eCO2 Lutronic?

Laserul eCO2 Lutronic este o tehnologie revoluționară în domeniul dermatologiei și rejuvenare facială. Acesta se bazează pe utilizarea unui laser cu dioxid de carbon (CO2) pentru a emite fascicule de lumină extrem de precise, microscopice, în straturile superficiale ale pielii. Acest proces are mai multe etape cheie:

 1. Abraziune și vaporizare controlată: Laserul eCO2 Lutronic abrazează și vaporizează straturile superficiale ale pielii, eliminând celulele moarte și straturile deteriorate. Aceasta contribuie la îmbunătățirea texturii pielii și la eliminarea problemelor precum petele pigmentare și cicatricile.
 2. Stimularea colagenului: Fasciculele laser microscopice pătrund în piele și stimulează producția de colagen. Colagenul este o proteină esențială responsabilă pentru fermitatea și elasticitatea pielii. Prin stimularea producției de colagen, laserul eCO2 ajută la eliminarea ridurilor și liniilor fine, oferind un aspect mai tânăr și mai plin pielii.
 3. Regenerarea celulară: Procedura cu laser eCO2 Lutronic contribuie la o regenerare celulară mai rapidă. După tratament, pielea începe să se vindece și să se reînnoiască, rezultând într-o piele mai sănătoasă și mai radiantă.
 4. Control și personalizare: Unul dintre avantajele majore ale laserului eCO2 Lutronic este capacitatea de a controla adâncimea și intensitatea tratamentului. Acest lucru permite medicului tău să personalizeze tratamentul în funcție de nevoile tale specifice și să minimizeze disconfortul post-tratament.

Procedura cu laser eCO2 Lutronic este non-invazivă și poate fi efectuată cu timp redus de recuperare, ceea ce o face o opțiune atractivă pentru persoanele care doresc să își îmbunătățească aspectul fără a recurge la intervenții chirurgicale. Cu această tehnologie de ultimă generație, obții o piele mai sănătoasă, mai fermă și mai tânără, cu rezultate vizibile într-un timp relativ scurt.

Beneficiile tratamentului

Tratamentul cu laser eCO2 Lutronic oferă o serie de beneficii semnificative pentru îmbunătățirea sănătății și aspectului pielii tale:

 • Reducerea ridurilor și liniilor fine: Fasciculele laser microscopice penetrează pielea și stimulează producția de colagen, care ajută la umplerea ridurilor și liniilor fine. Rezultatul este o piele mai netedă și mai tânără.
 • Îmbunătățirea texturii pielii: Tratamentul cu laser eCO2 contribuie la eliminarea imperfecțiunilor de pe suprafața pielii, cum ar fi petele pigmentare și cicatricile, pentru a obține o textură uniformă și mai frumoasă.
 • Închiderea porilor dilatați: Laserul eCO2 ajută la micșorarea porilor dilatați, reducând astfel aspectul porilor mari și conferind pielii o finisare mai uniformă și mată.
 • Estomparea cicatricilor și a petelor pigmentare: Pentru persoanele cu cicatrici sau pete pigmentare, acest tratament poate reduce vizibil aspectul acestora și poate uniformiza nuanța pielii.
 • Reîmprospătarea pielii obosite sau îmbătrânite: Tratamentul cu laser eCO2 Lutronic oferă un efect de reînnoire a pielii, contribuind la restabilirea aspectului tânăr și luminos al tenului tău.

Este important de menționat că aceste beneficii se obțin într-un mod eficient și cu un minim de disconfort post-tratament. De asemenea, te poți întoarce la activitățile zilnice într-un timp relativ scurt, fără o perioadă de recuperare prelungită, ceea ce face tratamentul cu laser eCO2 Lutronic o opțiune atrăgătoare pentru cei care doresc să-și îmbunătățească aspectul și să-și mențină un program activ.

Problemele pe care le poate rezolva

Tratamentul cu laser eCO2 Lutronic este eficient în rezolvarea următoarelor probleme ale pielii:

 • Acnee și cicatrici post-acnee
 • Riduri și liniile fine
 • Pete pigmentare și melasmă
 • Piele afectată de soare
 • Textură neuniformă a pielii
 • Vergeturi

Descoperă acum beneficiile incredibile ale tratamentului cu laser eCO2 Lutronic și obține o piele mai sănătoasă și frumoasă!

 

Servicii Preturi (EUR)
Rejuvenare Faciala: fata 400 / sedinta
Rejuvenare Faciala: fata + gat 600 / sedinta
Rejuvenare Faciala: fata + gat + decolteu 700 / sedinta
Rejuvenare gat 200 / sedinta
Rejuvenare decolteu 300 / sedinta
Cicatrici acnee: fata 400 / sedinta
Cicatrici acnee: fata + Plasma Proprie (1 eprubeta) 600 / sedinta
Cicatrici chirugicale: zona mica (5×5 cm2) 250 / sedinta
Cicatrici chirugicale: zona mare (10x10 cm2) 350 / sedinta
Vergeturi: zona mica (10x10 cm2) 300 / sedinta
Vergeturi: zona mare (coapse, fese) 500 / sedinta
 

PROGRAMARI

0767373328 Whatsapp

Clinica isi rezerva dreptul de a selecta pacientii