1.POT sa calatoresc CU AVIONUL IMEDIAT DUPA augmentarea CU SILICON mamar?

Sigur ca poti zbura ! Acestea nu explodeaza in cazul calatoriile cu avionul, un alt mit demontat! Daca iti planifici o vacanta indicat ar fi dupa 2 saptamani,cand se vindeca suturile. Dupa aceasta perioada nu exista niciun pericol in ceea ce priveste zborul.

2.MAI POT FACE SPORT dupa INTERVENtie?

Sigur ca da! Poti relua activitatea sportiva, progresiv, in aproximativ doua luni de la interventie. Poti incepe cu alergari si exercitii usoare de intretinere. Totusi 2-3 luni dupa interventie este interzisa ridicarea greutatilor mai mari de 3,5 kg sau orice activitate de acest gen care implica muschii pectorali si extensia maxima a bratelor. Dupa aceasta perioada va puteti relua obiceiurile sportive fara probleme, insa cu purtarea unei bustiere adecvate.

3.AM VOIE SA MA EXPUN LA SOARE DUPA OPERATIa DE AUGMENTARE MAMARA?

Iti recomand sa nu te expui la soare in prima luna de la interventie. Apoi poti face plaja, cu expunere moderata, dar in niciun caz la solar. Cicatricile trebuie protejate si acoperite intrucat, in caz contrar, se vor colora intens si vor fi mult mai vizibile.

4.POT SA ALAPTEZ DUPA OPERATIA DE IMPLANTURI CU SILICON?

In cazul implaturilor introduse subpectoral prin santul inframamar (sub san) alaptarea este posibila, procesul de alaptare nefiind alterat
In cazul in care implantul este introdus prin areola, sau in cazul operatiilor de reductie/ridicare mamara este posibil sa interfere cu functia de alaptare, fiind mult diminuata sau chiar absenta.
O temere des intalnita in randul viitoarelor mame care au apelat la o astfel de operatie este aceea a unei posibile scurgeri de silicon in lapte si, astfel, a unei presupuse toxicitati. Trebuie retinut ca siliconul din protezele mamare integre nu se poate scurge si contamina laptele.

5.OPERAŢIILE DE IMPLANT MAMAR SE POT FACE CU LASER?

Trebuie sa stii ca orice operatie de implant se face cu bisturiul, nu exista intervenţtii chirurgicale de marire sau remodelare a sanilor cu implanturi fara a face incizii si fara cicatrici.

6. POT DEZVOLTA CANCER MAMAR?

Cele mai recente studii arata ca femeile cu implanturi de san nu sunt expuse unui risc mai crescut de a face cancer mamar. In cele mai multe cazuri implantul este plasat sub muschi si nici nu are contact direct cu glanda mamara. Pentru sanatatea tesuturilor tale mamare este important sa faci o ecografie mamara inainte de operatie si apoi repetata regulat. De asemenea informati medicul radiolog despre faptul ca aveti implanturi mamare.

7.EXISTA IMPLANTURI CARE SE FAC PE COMANDA, ASA ZISELE IMPLANTURI PERSONALIZATE?

Este un mit, asa ceva nu exista. In schimb firmele producatoare de implanturi de cea mai buna calitate pun la dispozitie o gama larga de dimensiuni, volume si forme de implant, astfel ca si tu iti vei gasi varianta potrivita propriului corp si dorinte.
Urmareste cu interes urmatoarele articole din cadrului blogului pentru a fi la curent cu ultimele noutati din lumea beauty !

Pentru a afla mai multe despre marirea sanilor a feselor suna si programeaza o consultatie !

Pentru a beneficia de acest tratament de infrumusetare si nu numai ma poti contacta la nr 0766.252.161 sau pe email drbortolini@beperfect.ro.

Urmareste cu interes urmatoarele articole din cadrului blogului pentru a fi la curent cu ultimele noutati din lumea beauty !