Pe masura ce se apropie noul an, este interesant sa privim spre noile trenduri si la ce ne putem astepta in domeniul chirurgie plastice.

In cele mai noi statistici ale Societatii Chirurgilor Plasticieni din America (ASPS)  se contureaza ca 2018 va fi anul Liftingului Brazilian de Fese. Procedura care foloseste propria grasime pentru a sculpta fesele este populara printre femeile ce doresc un posterior curbat.

In continuare in blogul meu, Be Perfect by Dr Bortolini, o sa iti explic de ce Liftingul brazilian de fese este asa de popular.

Doua proceduri in una singura !

Desi procedura traditionala de marire de fese are un real succes in volumizarea acesturia, nu ofera si alte beneficii celorlalte parti ale corpului.

Pe de alta parte procedura numita fund brazilian le ofera pacientelor sansa sa isi mareasca posteriorul simultan cu micsorarea altor zone a corpului.

Imagineaza-ti ca vei obtine in acelasi timp un posterior  sexy si un abdomen si coapse mai subtiri !

Tehnici mai rafinate  = Curbe mai definite

Mare parte din popularitatea lifting-ului brazilian de fese este datorata progreselor in ceea ce priveste materialele si tehnicile folosite in timpul procedurilor. Inciziile pentru indepartarea grasimii sunt mai mici si mai putine fata de anii precedenti ceea ce inseamna cicatrici mai mici si mai greu de observat.  Fiind la curent cu noutatile din acest domeniu stiu exact unde si cum este cel mai indicat sa fie injectata grasimea pentru a obtine un fund brazilian rotund si bombat asa cum iti doresti.

Recuperare rapida si rezultate excelente

Se pare ca multe celebritati sut capabile sa isi transforme corpul aproape instantaneu si aceasta a influentat si pe ceilalti sa caute sa obtina rezultatele dorite in cel mai scurt timp posibil. Lifting-ul brazilian de fese este o metoda excelenta pentru femeile care s-au saturat de orele de exercitii la sala fara rezultatele dorite. Totodata este o solutie foarte buna pentru cele care au zone cu probleme in afara de zona feselor.

Inainte pacientele care optau pentru marirea feselor aveau de asteptat cateva luni pana cand sa poata face o alta interventie de liposuctie pentru a se adresa zonelor cu probleme. Lifting-ul brazilian de fese imbunatateste mai multe zone ale corpului intr-o perioada mult mai scurta de timp. Aceasta inseamna un timp de recuperare mai scurt si un timp mai scurt pentru a obtine rezultatele dorite.

De ce sa nu incepi 2018 cu un posterior mai plin, rotund, curbat asa cum ti l-ai dorit dintotdeauna ?

Pentru a afla mai multe despre marirea braziliana a feselor suna si programeaza o consultatie !

Mai multe detalii gasesti in pagina https://beperfect.ro/servicii/lifting-brazilian-de-fese/

Pentru a beneficia de acest tratament de infrumusetare si nu numai ma poti contacta la nr 0766.252.161 sau pe email drbortolini@beperfect.ro.

Urmareste cu interes urmatoarele articole din cadrului blogului pentru a fi la curent cu ultimele noutati din lumea beauty !