Cearcanele si depresiunile de sub ochi sunt rezultatul procesului de imbatranire, a stresului si a noptilor nedormite. Pentru a corecta si imbunatati aspectul zonei oculare folosesc fillere cu acid hialuronic ca sa adaug volum si sa ridic zonele lasate.
Acidul hialuronic Teosyal Redensity II, este un produs special conceput pentru zona cearcanelor cu rezultate exceptionale. Procedeul se realizeaza cu ajutorul canulei, in zona adiopoasa profunda, pentru a limita edemul (umflaturile), durerea si echimozele (vanataile) ce pot aparea.

Rezultatele se mentin pe o perioada de 6-9 luni. Dupa aceasta procedura pacientele mele au zona ochilor mult mai luminoasa si se simt total rejuvenate. Aspectul fetei este mult imbunatatit, este mai luminos, mai odihnit, mai fresh ceea ce le confera un aspect intinerit.

Acidul hialuronic este injectat in “santul lacrimilor” pentru a adauga volum si a ridica zona respectiva. Utilizez acidul hialuronic, pentru ca este un produs natural ce se regaseste in mod normal in piele. In cazul acestei proceduri canula ofera rezultatele cele mai bune, dar uneori se poate injecta si cu ajutorul unui ac fin. Acul poate fi folosit pentru a lasa deposite mici de acid in stratul mai superficial si pentru discoloratii.

Pacientele se bucura de un rezultat imediat. Efectele dureaza de la 6 pana la 9 luni. Dupa injectare poate aparea un edem minim cu recuperare rapida. Mai multe detalii gasesti in pagina https://beperfect.ro/servicii/eliminare-cearcane/

Pentru a beneficia de acest tratament de rejuvenare si infrumusetare si nu numai ma poti contacta la nr 0766.252.161 sau pe email drbortolini@beperfect.ro.

Urmareste cu interes urmatoarele articole din cadrului blogului pentru a fi la curent cu ultimele noutati din lumea beauty !