Atunci cand vorbesc cu pacientele mele despre alegerea silicoanelor pentru marirea de sani pe care si-o doresc, un factor important il reprezinta si felul cum acestea se incadreaza in conturul lateral al sanilor.

In continuare in blogul meu, Be Perfect by Dr Bortolini, o sa iti detaliez cum se contureaza sanii cu ajutorul implanturilor mamare.
Implantul mamar siliconic perfect trebuie sa se incadreze in conturul natural al sanului de sub zona axilara, pentru cele care isi doresc un aspect cat mai natural, sau sa il depaseasca usor in cazul pacientelor care isi doresc o augmentare mai pronuntata. Astfel se permite inserarea unui volum mai mare de silicon, cu un aspect mai plin al sanului in costume de baie, topuri sau rochii cu bretele. Nu toate femeile isi doresc acest lucru, astfel unele paciente opteaza pentru un silicon ce nu depasete linia axilara.

Atat o planificare amanuntita post operatorie, cat si o tehnica intraoperatorie bine adaptata sunt deosebit de importante in a creea un contur perfect al sanilor augmentati. Implantul trebuie ales tinand cont de marimea si forma naturala a sanului, de insertia muschiului pectoral, de grosimea tesuturilor de acoperire cat si de dorintele si asteptarile pacientei. In timpul interventiei, creearea unui buzunar cat mai adaptat pentru viitorul implant este cruciala in conturul final al sanului.

Cand plasez implantul sub muschi, ma asigur ca detasez muschii astfel incat buzunarele sa fie perfect simetrice pentru ca rezultatul sa fie unul de exceptie! Multe dintre pacientele pe care le-am operat aveau asimetrii de muschi si de insertie, ceea ce a necesitat o corectie si o atentie amanuntita in conturarea lacasului pentru implant.

Cand este necesara expandarea buzunarului in lateral, este deosebit de important a nu se depasi anumite limite de extensie, pentru a nu creea un buzunar foarte larg. In astfel de cazuri, implantele aluneca in lateral, se departeaza creeand un aspect inestetic si generand complicatii! Din pacate multe dintre pacientele care au venit la revizie de la alti doctori prezentau aceasta problema.

Acord o atentie amanuntita plasarii implantului in timpul operatiei si modului cum acesta se aseaza nu doar static cat si in dinamica bratelor. Astfel se contureaza un aspect bland al marginii externe a implantului. De asemenea se contureaza proiectia si pozitia implantelor de silicon.

Mai multe detalii gasesti in pagina https://beperfect.ro/servicii/marirea-sanilor-cu-implant-de-silicon/

Pentru a beneficia de acest tratament de infrumusetare si nu numai ma poti contacta la nr 0766.252.161 sau pe email drbortolini@beperfect.ro.

Urmareste cu interes urmatoarele articole din cadrului blogului pentru a fi la curent cu ultimele noutati din lumea beauty !