Desi cosmetizarea zonei intime si mai ales vaginala sau labiala nu este un subiect frecvent discutat, interventia de labioplastie este din ce in ce mai ceruta de catre pacientele BE PERFECT. As putea chiar spune ca ocupa un loc superior in topul interventiilor pe langa marirea de sani cu implant de silicon si rinoplastie.

Interventia de labioplastie imbunatateste nu doar aspectul zonei intime, cat si increderea in sine mai ales in timpul actului sexual si de ce nu imbunatateste felul cum femeile se simt atunci cand poarta un costum de baie sau o pereche de pantaloni mulati.

Utilizez pentru pacientele mele o tehnica minim invaziva, cu rezultate exceptionale si o recuperare rapida. Mai multe detalii poti gasi pe pagina mea : https://beperfect.ro/servicii/labioplastie/

Femeile apeleaza la aceasta procedura din necesitatea de a se simti confortabil in hainele pe care le poarta, in timpul exercitiilor de yoga sau in timpul momentelor intime. Acestea pot avea greutati in ceea ce priveste mentinerea unei igiene optime, sau pur si simplu nu le place felul cum arata.

O zona intima perfect conturata confera un aspect mult mai ferm, mai dinamic si tineresc! Daca si tu te regasesti intr-una dintre aceste descrieri nu te jena sa programezi o consultatie. Vei fi uimita de beneficiile pe care le poti obtine prin aceasta interventie de labioplastie.

Pentru a beneficia de acest tratament de rejuvenare si infrumusetare si nu numai ma poti contacta la nr 0766.252.161 sau pe email drbortolini@beperfect.ro.

Urmareste cu interes urmatoarele articole din cadrului blogului pentru a fi la curent cu ultimele noutati din lumea beauty !