Bichectomia sau interventia de indepartare a bulei grasoase a lui Bichat este o procedura din ce in ce mai ceruta de catre pacientele mele BE PERFECT.

Este o interventie relativ simpla, realizata sub anestezie locala, cu abord intraoral, ceea ce nu cauzeaza cicatrici vizibile. Rezultatele sunt permanente, iar aspectul este unul de exceptie!

Pacientele mele beneficiaza de o fata mult mai sculptata, cu obraji si pometi bine definiti, ceea ce le confera un aspect mult mai sexy si tineresc.

Bichectomia este si poate fi considerara singura metoda de a slabi in zona obrajilor!

Pentru un rezultat  si mai accentuat se poate adauga volum in zona pometilor cu ajutorul acidului hialuronic, creand astfel un contur de invidiat!

Aceastea pot fi cu succes combinate cu lipoaspiratia zonei de sub barbie, scapand astfel si de o gusa inestetica. Fata devine mai supla, dand impresia de o silueta mult mai slaba, absolut perfecta!

Daca ti-am captat atentia si esti interesata nu ezita sa programezi o consultatie la Dr Bortolini medic specialist chirurgie plastica si estetica Bucuresti!  Datele de programare le regasesti AICI!

Mai multe detalii gasesti in pagina https://beperfect.ro/servicii/bichectomia/
Pentru a beneficia de acest tratament de rejuvenare si infrumusetare si nu numai ma poti contacta la nr 0766.252.161 sau pe email drbortolini@beperfect.ro.

Urmareste cu interes urmatoarele articole din cadrului blogului pentru a fi la curent cu ultimele noutati din lumea beauty !