Este bine stiut ca ochii sunt oglinda sufletului, dar ce te faci cand sufletul tau e tanar, dar pare mult imbatranit din cauza depozitelor inestetice de grasime de la nivelul pleoapelor? Acestea au o denumire XANTELASME si o rezolvare rapida, indepartarea  acestora prin excizie! Interventia este una simpla, realizata cu anestezie locala si cu o recuperare minima. Rezultatele se vad imediat!

Astfel pacientii mei BE PERFECT se pot bucura de un aspect mult intinerit!

Xantelasmele o data aparute cresc mult in volum, putand chiar sa se extinda pe toata suprafata pleoapelor. Cu cat sunt indepartate mai rapid dupa aparitie, cu atat rezultatele sunt mai satisfacatoare, putand fi indepartate in totalitate.

Adesea persoanele cu xantelasme prezinta si cearcane inestetice. De aceea interventia poate fi completata cu succes prin adaugarea de acid hialuronic fin, specializat pentru zona pleoapelor inferioare. Fata devine astfel mult mai fresh, cu un aspect mai odihnit, mai tineresc, ce sporeste increderea in sine!

La BEPERFECT, eu, Dr Bortolini medic specialist chirurgie plastica si estetica iti pot reda tineretea pierduta a chipului tau! Nu ezita sa faci o programare pentru a beneficia de cele mai bune servicii medicale!

Mai multe detalii gasesti in pagina https://beperfect.ro/servicii/xantelasme/

Pentru a beneficia de acest tratament de rejuvenare si infrumusetare si nu numai ma poti contacta la nr 0766.252.161 sau pe email drbortolini@beperfect.ro.

Urmareste cu interes urmatoarele articole din cadrului blogului pentru a fi la curent cu ultimele noutati din lumea beauty !