Din ce in ce mai multi barbati sunt interesati de modul cum arata. Acestia isi doresc sa para mai tineri si sa arate mai fresh, mai odihniti. Acest lucru ii ajuta atat la job, cat si in interactiunea cu femeile. Un aspect important il ocupa ridurile faciale, care se corecteaza usor cu ajutorul toxinei botulinice. Aceasta procedura este din ce in ce mai populara chiar si in randul barbatilor tineri.

Ii incurajez pe pacientii mei sa obteze pentru tratamentul cu toxina botulinica (Vistabel, Dysport), cu atat mai mult cu cat si eu am beneficiat de aceasta procedura! Astfel se poate stopa procesul natural de imbatranire de la nivelul fetei.

Majoritatea pacientilor mi-au spus ca fata lor joaca un rol important in formarea unei prime impresii si ca isi doresc un look cat mai frumos. De aceea le ofer cat mai multa atentie pentru a obtine exact imaginea pe care si-o doresc.

Dozand in mod corespunzator toxina botulinica, nivelul la care o injectez pot obtine stergerea ridurilor, fara a bloca total miscarile obisnuite ale fetei. Pacientii care vor mai mult de atat pot obta pentru un asa zis “freez look”, efect ce dureaza un timp mai indelungat.

Pacientii mei care au beneficiat de un tratament de infrumusetare a fetei au castigat un boost de incredere in ei insisi si in fortele proprii de a reusi!

Mai multe detalii gasesti in pagina https://beperfect.ro/servicii/tratament-riduri-toxina-botulinica-barbati/

Pentru a beneficia de acest tratament de rejuvenare si infrumusetare si nu numai ma poti contacta la nr. 0766.252.161 sau pe email: drbortolini@beperfect.ro.

Urmareste cu interes urmatoarele articole din cadrului blogului pentru a fi la curent cu ultimele noutati din lumea beauty !

Be Perfect Plastic Surgery by Dr. Bortolini