La fel  ca multe viitoare mirese, probabil aceasta este cea mai importanta zi din viata ta. Din experinta mea ca si chirurg plastician, eu Dr. Bortolini Alin, am observat ca majoritatea mireselor vor sa se simta in noaptea nuntii impecabil, ca si cum ar fi pe covorul rosu. Ca sa te asiguri ca arati cel mai bine, pe masura ce se apropie ziua cea mare, i-a in considerare urmatoarele sfaturi de chirurgie estetica.

Perfect Body

Procedurile de sculptare corporala te vor face sa arati spectaculos in orice rochie de mireasa!  Pe timpul ceremoniei cat si inainte (cununia civila, petrecerea burlacitelor) se vor face multe fotografii si este important sa fii relaxata stiind ca o sa arati bine din orice unghi.

Cele mai cerute proceduri corporale de catre viitoarele mirese sunt : marirea de sani, liposuctia bratelor, taliei si gatului ( barbiei duble) dar si marirea feselor cu grasime proprie (lifting brazilian de fese). Aceste proceduri iti vor creea un corp de invidiat in forma de clepsidra care va arata exceptional.

Perfect Face

Procedurile de conturare si infrumustare a fetei si gatului sunt deasemenea proceduri solicitate de catre viitoarele mirese.  Rinoplastia, marirea buzelor, pometilor, bichectomia, corectia cearcanelor sunt cateva dintre procedurile care iti pot creea o fata simetrica, sculptata si armonioasa.

Beneficiind de conceptul Be Perfect, vom face o analiza faciala si corporala si vom evidentia zonele ce au nevoie de imbunatatiri, si vei beneficia de cele mai bune solutii pentru tine.

Planificarea procedurilor

Programarea la momemtul potrivit a interventiilor inainte de nunta este esentiala.

In cazul procedurilor injectabile recuperarea este foarte rapida acestea putand fi facute cu putin timp inainte de nunta. Este recomandat totusi sa fie facute cu macar 1 luna inainte pentru a avea suficient timp ca eventualele mici vanatai sa dispara.

In cazul interventiilor chirurgicale acestea trebuie planificate tinandu-se cont de perioada de recuperare. De exemplu in cazul rinoplastiei rezultatele pot dura pana la un an pentru a avea forma finala.

Viitoarele mirese trebuie deasemenea sa beneficieze de marirea sanilor, liposuctie si alte proceduri de reconturare corporala cu 3-6 luni inainte de masuratorile pentru rochia de mireasa.

Daca vrei sa ai atat o nunta de neuitat cat si o petrecere a burlacitelor pe cinste, organizeaza un party cu toxina botulinica impreuna cu domnisoarele de onoare, cu cateva zile inainte de marele eveniment, in care fiecare veti beneficia de discount pentru procedurile de infrumusetare dorite!

Mai multe detalii gasesti in pagina https://beperfect.ro/servicii/

Pentru a beneficia de acest tratament de rejuvenare si infrumusetare si nu numai ma poti contacta la nr 0766.252.161 sau pe email drbortolini@beperfect.ro.

Urmareste cu interes urmatoarele articole din cadrului blogului pentru a fi la curent cu ultimele noutati din lumea beauty !

Be Perfect Plastic Surgery by Dr. Bortolini