Cele mai nereușite operații estetice

Operațiile estetice au rolul de a corecta anumite defete fizice, unele mai mari, altele mai mici. Dar ce se întâmplă când pentru unii pacienți vizitele la medicul estetician devin o obsesie?

Există numeroase vedete care au exagerat cu numărul de operații estetice, devenind de nerecunoscut chiar și pentru familie. Din dorința de a arăta cât mai bine se poate exagera cu aceste intervenții. Mai ales dacă banii nu sunt o problemă.

Din nefericire, în România există medici care fac operații estetice femeilor, deși știu că rezultatul nu va fi unul satisfăcător. Important este să le ia banii.

Topul celor mai cerute intervenții sunt mărirea sânilor, rinoplastie și procedurile injectabile cu acid hialuronic sau toxina botulinica.

Când vine vorba de operații estetice nimeni nu îți poate garanta că rezultatul va fi unul identic cu aștepările tale. Însă, pentru a preveni un rezultat dezastruos cel mai indicat ar fi să mergi la un cabinet care își desfășoară activitatea în mod legal, chiar dacă prețurile sunt mai mari.

De asemenea, caută cât mai multe informații despre medicul estetician. Și nu în ultimul rând, nu exagera cu operațiile estetice. Dacă dorești să-ți pui implanturi mamare nu exagera cu mărimea. Un medic cu experiență în domeniu te va sfătui să iei cea mai bună decizie pentru tine.