Tratament cu toxină botulinică pentru transpirație excesivă

Transpirația este un proces natural și vital prin care organismul elimină toxinele și își reglează temperatura corpului. Oamenii transpiră mai mult când fac efort fizic intens, sunt stresați sau puși în situații stânjenitoare, este cald afară sau suferă de hiperhidroză.

Hiperhidroza este o afecțiune medicală în care transpirația este excesivă, anormală, mult peste ceea ce este necesar pentru reglarea temperaturii corpului. Pentru unii, această afecțiune pare inofensivă, însă pentru alții poate produce stări de anxietate sau poate duce la izolare socio-profesională.

Medicii specialiști au descoperit un tratament pentru hiperhidroza. Este vorba despre injectarea toxinei botulinice în zona afectată. Întreaga procedură durează maxim 30 de minute.

Toxina botulinică tratează transpirația excesivă apărută la nivelul palmelor, tălpilor sau axilelor. Această procedură este una simplă, fără riscuri dar eficientă. Rezultatul tratamentului durează până la 6 luni. Pentru a menține efectul, procedura trebuie repetată.

Tratamentul cu toxină botulinică pentru transpirația excesivă se poate realiza atât la femei, cât și la bărbați. Singura condiție este ca pacientul să aibă o stare bună de sănătate.

Dacă ați încercat diverse antiperspirante sau tratamente pentru a combate transpirația excesivă, însă fără niciun rezultat vă aștept la clinica Be Perfect pentru un control.