Eliminarea cearcanelor

Cearcănele sunt o problemă comună a pielii care pot afecta persoanele de ambele sexe, indiferent de vârsta pe care o au. De obicei cearcănele apar din cauza oboselii fizice sau mentale, înaintarea în vârstă sau genetica. Dar, pot apărea și din cauza unor probleme de sănătate.

Pentru unii, cearcănele nu reprezintă o problemă, apar azi din cauza oboselii, dar dispar a doua zi, după ce s-au odihnit. Alții se confruntă permanent cu cearcăne și ar face orice să scape de ele.

Dacă și tu ai cearcăne și te deranjează acest lucru, am o veste bună pentru tine. Acum poți scăpa de cearcăne cu ajutorul acidului hialuronic. Tratamentul constă în injectarea unei cantități minime de acid hialuronic, cu o formulă creată special pentru zona ochilor.

Pentru a reface volumul și a conferi luminozitate zonei de sub ochi, acidul hialuronic este îmbogățit cu aminoacizi, antioxidanți, minerale și vitamine.

Folosind produse de cea mai bună calitate, avem certitudinea unui tratament cearcăne rapid și eficient. Rezultatele se mențin până la 12 luni, în funcție de metabolismul fiecărei persoane.

Pe lângă tratarea acestora, este bine să afli și cauza apariţiei cearcănelor. După tratament, este bine să menții un stil de viață sănătos. Odihneștete suficient și ai grijă de sănătatea ta!

Pentru un preț exact programează-te la o consultație gratuită: 0767 373 328!

Comments are closed.