Toxina botulinica, acid hialuronic, rinoplastie

Multe femei se folosesc de conturarea feței prin machiaj pentru a obține pomeți perfect ridicați, pentru a-și îmbunătăți trăsăturile faciale sau pentru a adăuga structura aspectului general. Procedurile cosmetice non-invazive alături de intervențiile chirurgicale sunt adesea folosite pentru a îmbunătăți structura facială slabă din cauza geneticii sau a vârstei. Sfaturile clinicii BEPERFECT despre cum să vă reinventați aspectul și să vă îmbunătățiți apariția fizică, vă vor ajuta să iubiți ceea ce vedeți în oglindă. În plus, încrederea pe care o câștigați vă va permite să mențineți motivația necesară pentru a face schimbări de stil de viață pe termen lung, pentru a atinge obiectivul final de a fi sănătoși și mulțumiți.

Toxina botulinica și ACID HIALURONIC

În realitate, nu este nimic mai puțin invaziv decât injectabilele cosmetice atunci când vine vorba de obținerea unor rezultate puternice împotriva îmbătrânirii. În timp ce rezultatul este mai discret decât la intervențiile chirugicale, veți observa o mare diferență, fără întreruperi. Toxina botulinica blochează temporar semnalele de la nervi la mușchii faciali doriți pentru a relaxa ridurile dinamice și liniile de expresie. Este ideal pentru ridurile din jurul ochilor, pentru ridurile transversale ale frunții și pentru cele de încruntare, ca o procedură non-chirurgicală de ridicare a sprâncenelor, pentru estomparea corzilor musculare de la nivelul gâtului și corectarea cearcănelor. De asemenea, clinica BEPERFECT oferă umpluturi dermice bazate pe gelul acidului hialuronic pentru a restabili instantaneu volumul pierdut. Această tehnică non-invazivă funcționează minunat pentru umplerea ridurilor de expresie, moderate până la severe, cum ar fi liniile de marionetă, de zâmbet și cele verticale ale buzelor. Acidului hialuronic adaugă volumul pierdut din cauza vârstei în unele zone ale feței și poate ”ridica” anumite zone.

RINOPLASTIA

Rinoplastia poate remodela, reduce sau îmbunătăți aspectul nasului pentru a reda feței armonia elementelor sale componente. Operația de remodelare a nasului poate fi, de asemenea, efectuată pentru a corecta anumite defecte și pentru a vă îmbunătăți capacitatea de a respira mai ușor. Rinoplastia este o intervenție chirurgicală a nasului, care este adesea utilizată în scopuri cosmetice pentru a îmbunătăți dimensiunea nasului, pentru a crea echilibru facial sau pentru a îmbunătăți lățimea podului nasului. Poate fi folosită și pentru a repoziționa oasele nazale, pentru cocoașele nazale, dar și pentru a îmbunătăți aspectului unui nas strâmb, deviat sau pentru a îngusta puntea unui nas lărgit.

Deși este o procedură cosmetică comună, rinoplastia poate fi utilizată și în scopuri medicale, cum ar fi tratamentul obstrucției nazale. Acestă tehnică rezolvă obstrucții ale căilor respiratorii prin îmbunătățirea structurilor nazale pentru a promova fluxul de aer mai bun în timpul respirației.

Comments are closed.