Liposucția și abdominoplastia

Într-un an al extremelor, mulți dintre români așteaptă luna cuptor cu sufletul la gură, acea vară toridă bine-cunoscută. Cu acest gând văratic, se fac pregătiri intense pentru un concediu binemeritat spre plajă, plin de distracție și soare. Cu toate acestea, unii dintre noi suntem ușor reticenți în a ne petrece timpul pe plajă ca urmare a lipsei încrederii în sine. Dacă sunteți unul dintre ei, chirurgia plastică ar putea fi o opțiune potrivită pentru dumneavoastră. Procedura chirurgiei plastice potrivite combinată cu dieta și exercițiile fizice, ajută la vizarea anumitor preocupări cosmetice. Vorbim despre tehnici revoluționare prin care puteți să vă sculptați corpul perfect pentru plajă. Clinica BEPERFECT vă va ajuta să stabiliți ce procedură este potrivită pentru dumneavoastră și dacă chirurgia plastică este adecvată în situația dumneavoastră.

LIPOSUCȚIA

Dacă dietele și exercițiile fizice pe care le-ați încercat nu mai dau roade, atunci liposucția vă poate da impulsul și rezultatul de care aveți nevoie. Pur și simplu, liposucția elimină zonele nedorite de grăsime, fiind inserată prin puncte mici de acces. Prin tehnica sa revoluţionară chirurgicală, liposucția vă va defini, sculpta și evidenția corpul, dezvăluind un rezultat cosmetic natural și estetic frumos.

Liposucția oferă rezultate aproape imediate care pot încuraja pacienții să-și continue stilul de viață sănătos. Cele mai bune rezultate le veți regăsi la BEPERFECT, ca urmare a testimonialelor de mulțumire ale pacienților. Echipa Clinicii BEPERFECT vă va sculpta artistic suprafața tratată pentru a vă îmbunătăți forma ideală a corpului. În timpul consultării, Echipa Clinicii BEPERFECT va discuta despre tehnica care va oferi rezultatele dorite și în același timp sigure și superbe.

ABDOMINOPLASTIA

Zilele de bikini și „abdomen plat” pot părea că au dispărut definitiv, dar, din fericire, puteți să vă iubiți din nou forma corpului. Multe femei suferă de slăbirea musculară a peretelui abdominal în timpul sarcinii sau din cauza greutății acumulate înainte de sarcină. Creșterea în greutate este, de asemenea, un efect secundar frustrant al sarcinii, care adaugă o întindere suplimentară în regiunea abdominală.

Când mușchii și țesuturile peretelui abdominal și planșeului pelvin sunt întinși în exces, este aproape imposibil ca pielea să-și recupereze echilibrul și aspectul tineresc. În plus, pentru bărbații și femeile care au pierdut o greutate semnificativă, dezamăgirea se poate instala atunci când abdomenul lor este ascuns în spatele unei piele lăsate, fără elasticitate. Echipa Clinicii BEPERFECT este specializată în abdominoplastie și această tehnică chirurgicală vă va oferi abdomenul dorit: frumos, cu un aspect natural și sănătos.