TENDINTELE CHIRURGIEI ESTETICE – NOI REGULI DE FRUMUSETE

Industria beauty evolueaza cu repeziciune, iar tendintele in chirurgia estetica moderna sunt dictate de voi, pacientele ce va doriti o schimbare sau o imbunatatire de look. Daca in trecut femeile isi doreau sani si forme mari si foarte mari pentru a face fata cerintelor media si pentru a se incadra in tendinte, astazi din ce in ce mai multe dintre pacientele mele isi doresc ceva care sa li se potrivesasca, forme cu care sa se simta bine si in care sa se regaseasca. Astfel iti pot creea cea mai buna versiune a ta!

Se renunta din ce in ce mai mult la femeia “copy / paste” si se tinde spre individualizarea rezultatelor. Femeile BePerfect isi doresc sa fie unice, sa se simta bine cu noile forme si sa emane incredere in ele. Rezultatele sunt din ce in ce mai “clean” fara a mai parea artificial, insa pastrand factorul “wow” pe care orice femeie si-l doreste! Metodele vechi vizau injectarea de cantitati mari intr-o singura sedinta, ceea ce ducea la rezultate exagerate. Astazi se tinde spre sedinte repetate de infrumusetare, pentru un efect cumulativ, ce dureaza mai mult. Rezultatele sunt de asemenea exceptionale, conferindu-i timp pielii si tesuturilor sa se muleze pe noul contur. Daca in trecut femeile voiau orice interventie pentru a fii frumoase, fara a fii constiente de chirurgia estetica acum, femeile moderne au un “wish list” in ceea ce priveste interventiile estetice.

Te astept si pe tine la o consultatie si impreuna vom bifa rand pe rand dorintele tale de infrumusetare! Be Perfect Plastic Surgery by Dr Bortolini Mai multe detalii gasesti in pagina https://beperfect.ro/categorii-servicii/chirurgie-estetica/

Pentru a beneficia de aceste tratamente de rejuvenare si infrumusetare si nu numai ma poti contacta la nr 0766.252.161 sau pe email drbortolini@beperfect.ro.

Urmareste cu interes urmatoarele articole din cadrului blogului pentru a fi la curent cu ultimele noutati din lumea beauty !

Be Perfect Plastic Surgery by Dr. Bortolini