Implanturi mamare MENTOR: cel mai bun implant mamar

Îți dorești să apelezi la o procedură de mărire a sânilor prin implanturi mamare? Probabil ai auzit deja de implanturile mamare MENTOR, un brand de implanturi foarte cunoscut și de încredere în domeniul esteticii sânilor.

Dr. Alin Bortolini folosește cele mai bune și calitative implanturi mamare și, de-a lungul mai multor ani, implanturile MENTOR au oferit pacientelor sale numai rezultate excelente. Acest brand este considerat de top și de încredere de către medicii specialiști în chirurgia plastică și estetică, dar și de către femeile din întreaga lume.

Ce sunt implanturile mamare MENTOR?

MENTOR reprezintă unul dintre cele mai importante branduri de implanturi mamare din România și este întotdeauna o alegere preferată atât pentru femei, cât și pentru medicii chirurgi.

Cu peste 40 de ani de experiență în fabricarea implanturilor mamare, MENTOR a oferit întotdeauna rezultate remarcabile care se potrivesc dorințelor fiecărei femei, dar și siguranță și longevitate de neegalat.

Numeroase studii au arătat că femeile care au implanturi MENTOR sunt extrem de mulțumite de rezultate. Implanturile vin în diferite forme, tipuri, texturi și dimensiuni pentru a se potrivi nevoilor fiecărei femei.

Care sunt diferitele tipuri de implanturi mamare MENTOR?

În prezent, MENTOR oferă atât implanturi mamare siliconice, cât și saline, toate aprobate pentru a fi utilizate pentru îmbunătățirea aspectului sânilor sau reconstrucția sânilor. Medicul chirurg îți va recomanda unul dintre acestea pe baza aspectului dorit, a anatomiei curente a sânului și a mai multor alți factori.

MENTOR oferă două tipuri de implanturi de silicon (implant rotund și implant anatomic) și doar unul de implanturi saline.

Implanturile mamare saline sau siliconice MENTOR?

Atât implanturile siliconice, cât și cele saline au un înveliș exterior din silicon, însă umplutura este diferită. Implanturile de silicon sunt umplute cu gel siliconic coeziv, în timp ce implanturile saline sunt umplute cu soluție salină.

Implanturile saline au avantajul că necesită o incizie circulară mai mică, deoarece sunt dezumflate inițial în timpul inserției. Umplerea implanturilor intraoperator permite, de asemenea, chirurgului să ajusteze dimensiunea implantului în timpul intervenției chirurgicale.

Implanturile de silicon, pe de altă parte, oferă o senzație mai moale, mai naturală, care seamănă cu cea a țesutului mamar natural, toate datorită gelului coeziv care le umple. Mai mult, există mai multe opțiuni de fermitate din care poți alege. În general, implanturile mamare siliconice sunt considerate mai sigure și mai durabile decât implanturile saline.

Dr. Alin Bortolini, în cadrul Be Perfect București, oferă pacientelor sale implanturi siliconice de ultimă generație și de cea mai bună calitate. Datorită pregătirii, abilităților și experienței sale speciale cu implantul MENTOR, el îți poate oferi sânii frumoși, cu aspect natural, pe care îi dorești.